Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolwerine0

kalitesinden birşey kaybetmemiş dizi,şimdilik güzel gidiyor.

jackson'a noldu,onu niye çıkarmışlardı diziden?

Jackson , Arrow 'da oynuyor şu sıralar. Öylece çıkarttılar mı acaba , sonunu bağlamadan
  • Onumuzdeki bolum fragmana bakilirsa aksiyonlu gececek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURIS
    Jackson , Arrow 'da oynuyor şu sıralar. Öylece çıkarttılar mı acaba , sonunu bağlamadan

Londra'ya gitmiş kurt adamlık eğitimini aldıktan sonra tabi Yani ucu açık bir şekilde her an geri dönecekmiş gibi bırakmışlar. Eğer geri dönerse arada geçen zamana da değinirler muhtemelen...
    Londra diyaloğu 2.sezon 1. bölümde kızların arabasına
    geyik çarpmadan
    önceki araç içi konuşmalarda geçmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 15 Haziran 2013; 17:57:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

Londra'ya gitmiş kurt adamlık eğitimini aldıktan sonra tabi Yani ucu açık bir şekilde her an geri dönecekmiş gibi bırakmışlar. Eğer geri dönerse arada geçen zamana da değinirler muhtemelen...
    Londra diyaloğu 2.sezon 1. bölümde kızların arabasına
    geyik çarpmadan
    önceki araç içi konuşmalarda geçmişti.

Hatırladım dostum , sağolasın

• Beyler birşey soracağım.

Gerard ölürken o arada scott'mı alfa oldu?Çünkü 3.sezon 1.bölümdeydi sanırım rehber alfaya geliyorlar dedi sonra scott'a dedi.Ama hala derek bana geliyorlar diyor.Aslında scott alfa ve ona geliyorlar değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Beyler birşey soracağım.

Gerard ölürken o arada scott'mı alfa oldu?Çünkü 3.sezon 1.bölümdeydi sanırım rehber alfaya geliyorlar dedi sonra scott'a dedi.Ama hala derek bana geliyorlar diyor.Aslında scott alfa ve ona geliyorlar değilmi?

Kardeş Scott aslında henüz alfa değil
    sadece seçilmiş kişi Ama Alfa olacak hatta muhtemelen sezon finalinde daha beter bir şey olacak. Çünkü Alfa sürüsünün liderinin (izlediysen eğer 3.sezon 1.bölümdeki hastane sahnesinde kör taklidi yapan adam) çekindiği ve öldürmek istediği kişi Scott... Üstelik bunu Derek'e yaptırmayı planlıyor.
    Tabi ona yaptırmak istemesi de klasik, kötü adam fantezisi

Düzenleme: 3 ve 2 yan yana iki tuş sahne doğru sezon adı yanlış olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 17 Haziran 2013; 0:22:11 >

• quote:

quote:

Beyler birşey soracağım.

sadece seçilmiş kişi Ama Alfa olacak hatta muhtemelen sezon finalinde daha beter bir şey olacak. Çünkü Alfa sürüsünün liderinin (izlediysen eğer 2.sezon 1.bölümdeki hastane sahnesinde kör taklidi yapan adam) çekindiği ve öldürmek istediği kişi Scott... Üstelik bunu Derek'e yaptırmayı planlıyor.

3.Sezon 1.Bolumde degilmiydi o?Asansordeki kor adam?Adida hatta d ile basliyordu.

• quote:

quote:

quote:

Beyler birşey soracağım.

sadece seçilmiş kişi Ama Alfa olacak hatta muhtemelen sezon finalinde daha beter bir şey olacak. Çünkü Alfa sürüsünün liderinin (izlediysen eğer 2.sezon 1.bölümdeki hastane sahnesinde kör taklidi yapan adam) çekindiği ve öldürmek istediği kişi Scott... Üstelik bunu Derek'e yaptırmayı planlıyor.

3.Sezon 1.Bolumde degilmiydi o?Asansordeki kor adam?Adida hatta d ile basliyordu.

Arkadaş sezonları karıştırmış sanırım elemanın adı deccualin mi neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

quote:

quote:

quote:

Beyler birşey soracağım.

Arkadaş sezonları karıştırmış sanırım elemanın adı deccualin mi neydi

Evet oydu sanirim.

• Hızlı yazarken arada öyle kaymalar olur. 2 ve 3 yan yana iki rakam, sahne doğru olunca anladınız sonuçta di mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 17 Haziran 2013; 0:23:57 >
  • quote:

Hızlı yazarken arada öyle kaymalar olur. 2 ve 3 yan yana iki rakam, sahne doğru olunca anladınız sonuçta di mi

Anlaşıldı anlaşıldı
  • 2. bölümü şimdi izlicem bakalım nasıl bişey yapmışlar umarım bol aksiyonludur.

Edit: 3. Sezon 2. Bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukai. -- 18 Haziran 2013; 1:33:09 >
  • 3.bölümü izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empire State

3.bölümü izledim.

Turkce altyazi varmi?yoktur tabi ama genede sorayim

Edit:Gelmis altyazi.

2.Edit:3 parta bölmüşler 2 ve 3 açılmıyor sağlam bir link atan olursa iyi olur.

3.Edit:Halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 18 Haziran 2013; 12:03:11 >
  • Bölüm güzeldi, sanki önümüzde ki bölüm daha aksiyonlu olacak.

Derek ölecek sandım bi an burukluk oldu bende ama ölmedi tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeroga

Bölüm güzeldi, sanki önümüzde ki bölüm daha aksiyonlu olacak.

4.Bolumdede sirtina birsey saplaniyor ama olecekmi bakalim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aeroga

Bölüm güzeldi, sanki önümüzde ki bölüm daha aksiyonlu olacak.

4.Bolumdede sirtina birsey saplaniyor ama olecekmi bakalim

İnşallah ölmez

• Bu bölümde iyiydi.Şu ikizleri pek göremedik ya.
  • Malum kurbanların gördüğü
    hayaller ne alaka acaba [şarap mahseninde ölen kız ile ormanda böcekleri gören kız]
    ben en çok bunu merak ediyorum.
    Hangi güce sahip kişi bunu yapabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 18 Haziran 2013; 22:21:03 >
  • İlk gün çıktığında sorun yaşayanlar filmi dizimag ten izleyin hd si tek part oluyor yoğunluk varsa 5 dk bekleyin dolsun net yavassa sd modda part partta izleyebilirsiniz bugün ben oyle yaptım sıkıntı olmadı, o derek kolay kolay ölmez merak etmeyin her bölüm ayrı bi aksiyon diğer haftayı çok merak ediyorum bölüm başı keşke 1 saat olsa 40 dk az gelmeye başladı olaylar çabuk gerçekleşiyor ama bana yetmiyor nedense
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.