Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masum Gören Ufo Köylü

Malum yerlere düşmemiş daha

kat de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 24 Haziran 2014; 12:00:35 >
  • Konunun adı değişse çok güzel olucak. @Yılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyourakuShunsui -- 24 Haziran 2014; 12:42:45 >
  • Altyazı çıkmadı daha ne zaman çıkacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

Altyazı çıkmadı daha ne zaman çıkacak acaba?

çeviri %30 şu an. geceye kadar çıkar sanırım.
  • Güzel bölümdü

Derek'i görünce iyi güldüm
  • Şaşırdım ne çabuk başladı yeni sezon.
  • Yarın başlıyor nasıl izlicez sıkıntılı.

Bu arada Cnbcede pazar günü yeni sezonu başlıyormuş bu çok iyi bir haber. İnterneti olmayanlar için ordan izlemek mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi bence bu sene bitirsinler dizinin keyfi kaçtı arttık
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Yarın başlıyor nasıl izlicez sıkıntılı.

Bu arada Cnbcede pazar günü yeni sezonu başlıyormuş bu çok iyi bir haber. İnterneti olmayanlar için ordan izlemek mantıklı.

başladı bile, hatta birkaç sitede altyazısı bile çıktı. Valda'nın çeviriside %50 de.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Evet başlamış bende yeni farkettim. Ama ben izleyemem en azından benimkisi kotalı telefondan giriyorum çünkü. CNBCE beklicem herhalde.
  • İleri sara sara izledim, bu diziyi izlerken bu kadar sıkılmamıştım. Sonuç olarak diziyi izlemeyi bıraktım.
  • 3. Sezonun ilk 12 bölümü çok güzeldi hatta sezon finalide yapmışlardı ama sanıyorum dizi tuttuğundan Mtv 'nin baskısıyla da olsa gerek, 3.sezona 12 bölüm daha çekip toplamda 24 bölüm yaptılar. Sonradan çektikleri bu 12 bölüm gerçekten çok kötüydü ve güzelim 3.sezonu batırdı. Bu sene 4.sezonun 12 bölüm olacağı açıklandı umarım öyle kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Derek napmışın kendine öyle. Şimdi biz elaleme ne derek
  • Sezon başlangıca göre beklediğimden iyidi.

Derek'i sonda öyle görünce çok şaşırdım.İyi düşünmüşler bunu ama eski Derek'in dönmesi lazım.Bu diziyi Derek için izleyen çok insan var.Kate'nin jaguar sürüsü var sanırım.Umarım şu sürüyle olan olayı fazla uzatmazlar.Geçen sezonlarda olduğu gibi yeni yaratıklar çıksa güzel olur.

• Derek için izliyordum diziyi bir an önce eski haline gelir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingStark

Sezon başlangıca göre beklediğimden iyidi.

Derek'i sonda öyle görünce çok şaşırdım.İyi düşünmüşler bunu ama eski Derek'in dönmesi lazım.Bu diziyi Derek için izleyen çok insan var.Kate'nin jaguar sürüsü var sanırım.Umarım şu sürüyle olan olayı fazla uzatmazlar.Geçen sezonlarda olduğu gibi yeni yaratıklar çıksa güzel olur.

2.bölümün fragmanında derekin büyük hali yer alıyor.
  • Sanırım bırakacağım diziyi. Hiç bu kadar sıkılmamıştım izlerken. Çok basit gelmeye başladı nedense dizi.

• Adamlar dizinin başındaki kısıma bile büyük Derek olan Tyler Hoechlin'i koyuyor tabiki eski haline dönecek
  • Hareketli bir bölümdü.Beğendim.

Malia'ya aşık oldum resmen. Off bu ne tatlılıktır arkadaş.

Stiles'a ''Seni asla arkada bırakmam,ama onları bırakırım (Lydia/Kira)'' dediği sahnede içim gitti.Stiles'ın yerinde olmak isterdim.

Diziyi 'Kurtadamlar' dizisi olarak görmüyorum.Bu yüzden de izlerken hiç sıkılmıyorum.Karakterlerin birbirleri ile ilişkileri,samimiyetleri bana keyif veriyor.Dizideki oyuncularla da yakın yaştayım.İzlerken de onları gerçekten arkadaşımmış gibi görüyorum.Bana o samimiyeti veriyorlar.Bu yüzden kendimi kötü hissettiğim zamanlarda Teen Wolf ilaç gibi geliyor.Stiles gibi arkadaşım,Derek gibi abim,Peter gibi amcam,Malia gibi bir sevgilim olsun isterdim.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.