Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scott'tan beklenmeyen hareketler bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu spoiler diye versenize. Tek cümlede dünya 'nin spoiler ını yedim şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scottın alfalık ilk defa işe yaradı.
  • Alfalığı versin Stiles veya Derek reise gitsin tarla eksin.Adam olmaz bu heriften,bu güçlenecek bizde görecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 22 Temmuz 2014; 23:19:45 >
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Spoilerlik bir durum yok hacım rahat ol...

Scott'un yaptığı pek bir şey de yok hani, sen diziyi izle ondan sonra bana hak vereceksin...

HATTA, söylenen sahneyi görünce

Oha artık dayak yemedi, dövdü dedikleri sahne bu muydu? Bi sümüklü NORMAL kızdan da dayak yemesin bi zahmet
    diyeceksin.
    Kaç bölümdür o kadar ezdilerki Scott'ı millet o göreceğin sahneye sevindi yani
  • haviconi kullanıcısına yanıt
    İzledimde harbi bir olayı yokmuş. Uzun bir aksiyon felan var zannettim bende.

• 4x5

Scott sonunda bir şey yaptı gözlerime inanamadım. Güzel bölüm oldu.Hale ailesini soyan kişiyle doğaüstü yaratıkları kaldırmak isteyen kişiyi iyi bağladılar.Kate dizide kilit nokta.Onu bulurlarsa tüm olayları çözerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingStark -- 22 Temmuz 2014; 23:45:08 >
  • Son bölüm

Scott çok fazla zor bir şey yapmadı bana kalırsa alfa artık yapması lazım. İnsn bacak kadar kızada zorlanmaz diyor. Daha fazlasını görmek lazım.

Derek güçlerini kaybetmeye başladı herhalde kate ile alakalı bu durum. Nasıl oldu çözemedim ilerleyen bölümlerde kate gorcez.

Liam beta olmasa yine pert olmuştu bu çocuk biraz uğraştırıcak bence

Allisonın babasıda demekki bu kadının tarafındaymış önceden. Olaylar. Değişcek bakalım

• Scott ne dövdü be neyse bölüm fena değildi.Sıradaki şifre Stiles çıkacak bence Fragmanda True alpha dayak yiyor gene

• bi dizi her sezon mu heyecanlı olur
  • 4.05

Arkadaş bölümün başındaki o kız neden otobüsdeyken suikastçiyi yere indirmişken kafasını koparmadı? tek eli vardı demeyin, bir kurt nasıl insanı etkisiz hale getiremez? ilginç yani.Şu da güldürdü; Bu tarz olaylarda hep kovalayan yürüyerek gelir kaçan ölümüne koşar, free running yapar ama bir şekilde nasıl oluyorsa o yürüyerek gelen gelir yakalar avını.

Lydia'yı hiç bu kadar yakın çekim görmemiştik galiba.

Arkadaş bu adamlar her yerinin kılını alıyor bir koltuk altını almıyor ne iş bilen var mı?

Stiles adamın hası ya Liam orda patlama yaşayacakken araya girişi konuşması falan komedi adam :D

Şu zenci de oğlan mı çıktı?

Derek'e ne yapmış Kate öyle adamı sıfırladı bildiğin, kendisini de görmüyoruz 2-3 bölümdür.

Hedef demek Brett miş, bu kadar çok kurtadam var mıydı be önceden?

Lacrosse da kız erkek karışık mı oynanıyor?

Şu suikastçi kız güldürdü, arkadaş sen profesyonel olsan ne olur?

Şimdi bu adamalar kodu söyleyince ne oluyor?Doğaüstü bir güç zorla bunlara doğaüstü varlıkları mı öldürtüyor?

Zevkli bir bölümdü açıkcası, keyif veriyor izlerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 23 Temmuz 2014; 5:46:41 >

• Son bölüm güzeldi.

Şu suikastçı kız önce Brett'i öldürseydi bari,ardından bizim Alfa'ya dalardı.
    Şerif yardımcısı Parrish'in de adı listede vardı,ondan ne iş çıkacak bakalım.
    Derek reisin kırmızı gözlerini özledik.
    Şu meksikalı kadın,Allison'dan falan bahsedince Christopher gaza geldi.Saf değiştirmez umarım.Allison'ı Oniler öldürmüştü kurtadamlar değil.
    Kate'i özledik,bekliyoruz.

• Bi zenci gay eksikti o da tamamlandi.

Ilk basta dogaustu varliklari avlatan kisi olarak aklima stilinskinin yardimcisi geldi bi kac dk sonra o da yaratikmis onu anladik.

Scott reyiz sonunda birine disini gosterebildi dayak yemedi.

Derek aslan gibi adam elden gidiyor..

En kotusu argentin saf degistirmesi oldu bana kalirsa

• TAHMIN

Şimdi hani derekin gözleri sarıya döndü ve gücünü kaybediyor ya. Onun eski kızarkadaşı paige hayata dönmüş olabilir mi? Çünkü şimdi eğer o dönmemiş olsaydı gözleri mavi kalırdı öyle gücünü kaybederdi. Ve benefactorun o olduğunu düşünüyorum yada 3.şifrenin çünkü canavarlar yüzünden ölmüştü ve geri gelmiş olabilir. Birde masum birini öldürünce gözlerin mavi oluyorsa zaten o doğarsa geri sarıya döner diye düşünüyorum
    düzenleme: Ve benefactor zaten parayı hale yerinden çalmadı mı? Sonuçta derek eskiden onu oraya götürmüş olabilir.

• Scott ilk kez sasirtti. Ben yine dayak yer diye bekliyordum

• Liam'da tam alfa olacak tip var.
  • Ölüm Havuzu mevzusu iyi gidiyor
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Teen Wolf müşteri yardım hattına hoşgeldiniz

Karaoğlan (zenci çocuk)
    evet OĞLANCI çıktı. Tıpkı True Blood'daki LAFAYETTE gibi, tabi karakter olarak Lafayette on numara o ayrı

Bu bölümün ortalarında dikkat edersen, Stiles'in babası: Beacon Eyaleti mi yoksa Beacon Hill mi?
    diye sordu. Mesela Lacross takımındaki eleman aynı eyaletteki farklı yerleşim biriminden gelmiş oluyor (EN AZINDAN BEN ÖYLE YORUMLADIM)

Doğa üstü bir güç mü bence evet o da PARA Yani onlar bu işi para için yapıyor... Listenin ne anlama geldiğini yine dizinin başlarında Stiles babasına anlatıyor. Hani rakamların ne anlama geldiğini söylüyor ya işte orası
    unutma PARANIN YÜZÜ SICAKTIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Teen Wolf müşteri yardım hattına hoşgeldiniz

Karaoğlan (zenci çocuk)
    evet OĞLANCI çıktı. Tıpkı True Blood'daki LAFAYETTE gibi, tabi karakter olarak Lafayette on numara o ayrı

Bu bölümün ortalarında dikkat edersen, Stiles'in babası: Beacon Eyaleti mi yoksa Beacon Hill mi?
    diye sordu. Mesela Lacross takımındaki eleman aynı eyaletteki farklı yerleşim biriminden gelmiş oluyor (EN AZINDAN BEN ÖYLE YORUMLADIM)

Doğa üstü bir güç mü bence evet o da PARA Yani onlar bu işi para için yapıyor... Listenin ne anlama geldiğini yine dizinin başlarında Stiles babasına anlatıyor. Hani rakamların ne anlama geldiğini söylüyor ya işte orası
    unutma PARANIN YÜZÜ SICAKTIR.

Diğer sorularıma da yanıt bekliyorum.
    Teşekkürler bu arada
    Lafayet ile kimse karşılaştırılamaz zaten!

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.