Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    meredith
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Hayırsever Meredith çıktı

@yunus626emre Diziboxdan izleyebilirsin hocam güncel bir site tavsiye ederim...

spoiler niye veriyonnn
  • quote:

Ayıp be kardeşim. 40 dakikalık zevkimizin içine ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Ayıp be kardeşim. 40 dakikalık zevkimizin içine ediyorsun.

Hocam kusura bakma boşluk anıma denk geldi özür dilerim

@Shredded Senden de özür dilerim...
  • Benefactor ilginç bir şekilde çıktı ve çıkar çıkmaz da bölüm bitti

• meredith nasıl oldu ya
  • Fena değildi bu bölüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizinin sevdiğim yanlarından biri her sezon üstüne koyarak ilerlediler bu sezon da güzel gidiyor aynen devam eder umarım.
  • Takip.
  • Diziyi yaklaşık 3 sezondur takip ediyorum.İlk 2 sezonu 3-4 defa izlemişimdir.
    Bana göre Kira ve ailesi diziye katıldığından beri dizinin tadı kaçtı,samimiyet kayboldu.Sonrasında ise çok fazla uçuk kaçık olaylar oldu.Eskisi gibi Scott ve Stiles yanyana oturup konuşmadılar bile sezon başından beri.Lydia'nın 'ölüm perisi' halleri iyice sıktı.Jackson ile birlikte diziden çıksaydı keşke.Onun sahnelerinde sıkıntıdan tavana falan bakıyorum.

Dediğim gibi diziyi yaklaşık 3 yıldır takip ediyorum,ilk defa bir bölümü izlerken sıkıldım.Sanki ilk sezonlarda değil şimdilerde ergen dizisine dönüşmeye başladı gibi. Üşüyoruz Isaac reyiz.Scott ile iyi ikili olmuşlardı.Diziye onun gibi birinin katılması lazım.Liam uymadı bu bakımdan.
  • Takip.
  • Bu hayırsever olayları hakikaten sıkıcı ilerlemeye başladı. Hele başlarda çok sıkıcıydı.

Paso durmadan şifre çözüyolar bu kadar durmadan şifre çözmenin mantığı ney bir türlü olaya tam anlamıyla varamadılar. Aksiyon nerdeyse 0 düştü Bu sezon biraz düşüşte bana kalırsa 9 bölüme geldi bir tek hayırseveri öğrendik. Böülümler hep gizem adına ilerleme kaydediyordu. 5 sezonda devam etmeyi düşünüyorlarsa bence sağlam bir konu seçmeliler.
  • Eskisine göre bölümler gerçekten vasatlaştı

• Polisiye ye sardı sanki artık ya.
    1 ve 2.sezon çok daha iyiydi bence
  • Eeeee herkesi memnun etmek kolay değil

Kimisi diyor sezon harika oldu. Kimisi diyor kötü oldu

Kimi acayip aksiyon istiyor (acizane fikrim; bunu isteyenler Cehennem Melekleri serisini tekrar tekrar izlesin), kimi Scott dayak yiyor diye kuduruyor, kimi de gizemli olmasından hoşlanıyor. Gizemi çözebilmek adına tahminlerde bulunuyor (ölçüp biçim mantıklı tahmin yapan hayran sitelerindeki izleyicileri kastediyorum)

Kimi ergen dizisi diyor, kimi ergenliği aştı diyor. => Bunu hiç anlamıyorum, ergen dizisi nasıl olur. Yetişkin dizisi nasıl olur. 30 yaşındaki bir adam bunu izliyorsa ergenlikten çıkamamış mı oluyor?

• Bölümü şimdi izledim bu sezonun en iyi bölümüydü . Dizi bundan sonra ya çok kötüye doğru gider hikaye oturtamazlar ya da çok güzel bir senaryo yazarlarsa ilk sezonlarında ki güzelliğine geri döner .
  • Dizi allison öldükten sonra biraz hareket kazanmıştı ama şu son şifre olaylarıda ÖSYM nin şifre olaylarına benzedi, durgunlaştı. Meksika'da ki avcı teyzemiz sözde genç alfamıza birini ısırdığında kapını çalarım demişti ama ortalıklarda yok hala, umarım ilerleyen bölümlerde gelirde dizi tekrar hareketlenir. Bu arada Shelley Hennig (malia)

• 10. bölümden

Sonunda Scott'tan biraz aksiyon görebildik.
  • 3 sezonu bitirmiştim 4.sezon başladı ilk bölümünü yarıda bıraktım sarmadı 4.sezon yada araya soğukluk girdi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

10. bölümden

Sonunda Scott'tan biraz aksiyon görebildik.

Yayınlandi mı?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.