Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman Polis memurunun iyileştirme gücü var. Çünkü anka kuşunun kanatlarının dokunuşuyla bile bir insanı bir hayvanı iyileştirdiği söyleniyor. Yada Ateşlerin arasında doğduğu için Anka Kuşu bu sayede ateş özelliğide olabilir veya ikiside. Bizim Scottdan daha iyi bir yeteneği var hakikaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

O zaman Polis memurunun iyileştirme gücü var. Çünkü anka kuşunun kanatlarının dokunuşuyla bile bir insanı bir hayvanı iyileştirdiği söyleniyor. Yada Ateşlerin arasında doğduğu için Anka Kuşu bu sayede ateş özelliğide olabilir veya ikiside. Bizim Scottdan daha iyi bir yeteneği var hakikaten.

Hatırlarsan bu Polis memurunu yakmışlardı ama ölmemişti. Yeni sezon da göreceğiz bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

• Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama
    parrish kanima.

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı

çeviri :
    kanima kurtadam gibi özgür değildir, intikam almak isteyen sahipleri vardır.
    Kanima evrim sonucunda uzun kuruğa ve kanata sahip olur. Kanimanın evrimini sadece efendisi durdurabilir.
    Kanimaların tek amacı efendilerine hizmet etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 10 Eylül 2014; 1:00:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama
    parrish kanima.

Sanmıyorum onu sadece bilinen bir tür olduğu için göstermiş olabilirler.

• quote:

parrish kanima.

• quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

parrish kanima.

kanimanın da türleri varmış hocam onlardan biri de olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

parrish kanima.

kanimanın da türleri varmış hocam onlardan biri de olabilir.

Olabilir ama bence ateşle ilgili bir şey çıkacak resmen gözümüze gözümüze soktular yanmama olayını.

• Sezon finalinde bazı kısımlar bana çok basit geldi.

- Kira'nın, iyileştirme gücünü kullanmayı akıl etmesi için illa annesiyle konuşması gerekmesi.

- Scott,Liam'ın boğazını sıkarken ''Sen kurtadamsın'' repliğiyle bi anda Scott'ın kendine gelmesi.

- Meksikalı avcılar geldiğinde Kate ve Berserker'ın deli dana gibi kaçışması.Mermi işlemiyor zaten nereye kaçıyon.

- Scott,Berkerser mod:on haldeyken Kira'yı öldürmek yerine yaralayıp bırakması.Yapmayın abi şöyle şeyler,sıktı yani katillerin işleri yarım bırakmasına ayar olurum filmlerde.Geberteceksin aga niye yaralayıp bırakıyorsun.

Parrish (Şerif yard.) hakkında.

2x12.bölümde Kanima(Jackson) sahada kendini öldürdükten sonra koza yapmaya başlamıştı.Peter ve Derek laptoptan bu yaratığın türüne baktıklarında kanatlarının çıkacağını söylüyordu.Parrish'te Kanima'nın kanatlı versiyonu olacak büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozaman Kütahyalı -- 10 Eylül 2014; 1:02:26 >

• -Peter scott'a kardeşimin bana mirasıydı onu çaldın dedi ama derek'e miras kaldığını öğrendik yani scott kendine ait bir güç ortaya çıkardı.
    -Parish'in kanima olma ihtimali düşük hatta yok bile aynı senaryoyu 2 kere yapmazlar. Hem daha kullanabilecekleri yüzlerce tür var. O kanima resmi sadece göstermelikti, Parish Phoenix gibi bir tür çıkabilir.
    -Sezon finali biraz sönük kaldı tüm sezon bişeyler olmasını bekledik bir türkü olmadı gelecek sezon o 3 gözlü adamla ilgili birşey olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

-Peter scott'a kardeşimin bana mirasıydı onu çaldın dedi ama derek'e miras kaldığını öğrendik yani scott kendine ait bir güç ortaya çıkardı.
    -Parish'in kanima olma ihtimali düşük hatta yok bile aynı senaryoyu 2 kere yapmazlar. Hem daha kullanabilecekleri yüzlerce tür var. O kanima resmi sadece göstermelikti, Parish Phoenix gibi bir tür çıkabilir.
    -Sezon finali biraz sönük kaldı tüm sezon bişeyler olmasını bekledik bir türkü olmadı gelecek sezon o 3 gözlü adamla ilgili birşey olucak.

O 3 gözlü doktora bayıldım . Diyalogu çok iyi :D

+ Sen kimsin be ?

- ee ben şey veya boşver anlatmak uzun sürer , dur en iyisi sana göstereyim :D

bayılıyorum herifin bu olayına :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• parrish bence.

semender ateşte yanmadığına, hatta ateşte yaşadığına inanılan masal yaratığıdır.
    Semenderler atletik, hızlı hareket eden, ateşli, saldırgan, istekli, kontrol edilmesi zor, bağımsız, bazen şiddete meyilli, çabuk kızan, fevri, dürüst, güdüsel, dobra, tartışmacı varlıklardır. İş yaptırmada çok iyi olabilirler, çünkü iş üstlenmede büyük bir enerjiyle hareket eder, zor işleri daha çok severler, ne var ki kendilerine emredilmesin sevmezler ve başladıkları işleri bitirmezler. Uzun süreli, sabır gerektiren işlerde iyi değildirler.

İnsan şekline büründüklerinde genellikle kızıl, kızıl sarı kıvırcık, parlak saçları, kırmızı bir yüzleri vardır. Delici bakışlara sahip olan gözler genellikle gri veya bal rengidir, nadiren açık mavi olur. Yüzleri üçgen şeklindedir, alınları geniş, çeneleri sivridir, küçük ve kalkıp bir burunları vardır, kulakları küçüktür, kaşları hilal şeklindedir ve kırmızı, etli dudakları vardır. Elleri ve ayakları küçük ama güçlüdür. Boyunları ince, omuzları dardır. Ama kaslı ve güçlüdürler. El kol hareketleri hızlıdır, sesleri kuru ve kısıktır. Kısa cümlelerle konuşur, meselenin hemen özüne girerler, konuşmakta acele ettikleri için kelimeleri hızla söyleseler de her kelime birbirinden ayrılmıştır.

Semenderin huzurunda, sureti kişiye görünmese de, havada her zaman bir sıcaklık duygusu ve güç hissedilir. Sanki odanın için tıpkı bir fırtına öncesinde olduğu gibi elektrikle dolar. Oda sıcaklığı düşük bile olsa kişi terlemeye başlayabilir.

• Ciclista kullanıcısına yanıt
    bence fena bir dizi değildi ne aci ne tatli orta kararlıydı
  • Bu Scott'ı tamamen tokat manyağı yaptılar cidden..
  • Kurt adam varsa doğal olarak diğer yaratıklar da vardır. Dizi biraz fazla işliyor ama dizi mantığına göre normal. Herşeyi geçtim de sonunda Derek yine Scott'tan guçlu oldu. Bu true alpha ne kolpa bişeydir arkadaş..

• Berbat bir velet dizisi 2. Bölümü kafam almaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

dizinin dövüş sahneleri cüneyt arkın filmleri gibi artık. Hitap ettiği izleyici kitlesi iyice düştü tabi bu da normal bu salak saçması diziyi izlememe kararı aldım

Önceden daha da beterdi 1.sezonda filan , yine biraz düzeldi bence.
  • Shredded kullanıcısına yanıt
    1 sezonda zaten nerdeyse hiç bir şey yok gibi bir şeydi bir kaç sezon öyle gitti. Bu sezon ilerleme var ama arkadaşın dediği gibi Cüneyt arkın dövüş sahneleri canlanıyor gözümde hele dünyayı kurtaran adam vardı o aklıma geldi.
  • 4.12

Arkadaş kötü birşey değil bizim için ama bu Malia neden hep şort giyiyor bilen var mı?

Bu Kira daha önce hiç iyileşmemiş mi?

Derek'in tüm gücü gitmişken nasıl Liam'ın pençelerini tutabildi arabada?

Bu Allison'ın babası da doğaüstü birşey olmalı, adama bildiğin binalara koyulan demirden girdi adam gelmiş ateş ediyor :D

Demekki neymiş türkçe adını bilmiyorum ama şu claymore lar yeterli geliyormuş berserkerleri öldürmek için.

Kurtadamkenki Peter'ın konuşurkenki yaptığı kafa hareketleri falan güldürdü.

Derek'in ölüşü zaten hiç inandırıcı değildi bir baktık adam tam kurt olmuş.Tamam da nasıl oldu bu iş?

Bir arkadaş yukarda Scott tam gücünü kullanmıyor çünkü dönüşeceği şeyden korkuyor demiş ya tamam ama peki bu Derek nasıl dönüşmemiş haldeyken o berserkerin kafasını patlattı?

Peter'a da yazık oldu be tek aksiyonlu adam oydu ve ayrıca bana göre iyi rol yapıyor adam.

En merak uyandıran şey şu 3 gözlü adam oldu.Bir de neden Peter çığlık atınca diğer tüm mahkumlar da çığlık attı?Onları geçtim Peter niye korktuki?

• Son sezonu izlemek ve izlememek arasında git gel yaşıyorum sürekli yeni sezonda durumlar ne arkadaşlar değer mi sizce ?

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.