Şimdi Ara

TEFAL SMART POWER CAM HAZNELİ BLENDER SET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tefal kalitesine güvenip,evde kullandığımız eski tefal ürünleride referans alarak çok fazla araştırmadan piyasada ondan çok ucuza bir çok benzer model varken tefal blender set aldık . 130 tl gibi bir fiyata cam hazneli bir modeli var "SMART POWER CAM HAZNELİ BLENDER SET" işte onu aldık. Kalitelerinin çok düştüğünü, ürünün çok fazla denenmeden ve testlerden geçirilmeden piyasaya sürüldüğünü düşünüyorum. Ürünün cam tasarımında sorun var. cam kase doğrama işlemi sırasında kenarlardaki boşluklardan(oralar tam kapanmıyor) hep dışarı fırlatıyor. Özellikle domates vb. sulu ürünlerin doğranması sırasında. Diğer bir durum Cam haznenin yapısı nedeniyle içine konulan ve parçalanacak madde üst kenarlara toplanıyor(çünkü üst kenarlarda ciddi bir boşluk var) toplanıyor ve bıçak onlara değmeden dolanıyor ortalıkta. Biz ürünü alıp bu tecrübeyi yaşadıktan sonra diğer markaların benzer ürünlerine baktım onlarda o tarz sıkıntılar varmı diye ama diğerlerinde bu sorun top benzeri yapılan hazneyle çözülmüş, yani bıçak kaçacak yer bırakmıyor içindeki nevaleye. Kalitesine güvenip o kadar para verip gözü kapalı aldığımız Tefal bizi hayal kırıklığına uğrattı.İşin kötüsü ve beni üzen tarafı müşteri hizmetlerini arayıp "bakın bu ürününüzde böyle bir sıkıntı var, sanırım çok fazla denenmeden piyasaya sunuldu buna bir çözüm üretebilirmiyiz dediğimde?" çok fazla ciddiye alınmamam oldu. O yüzden bu ürünü ve herhangi bir tefal ürününü alırken biraz daha fazla araştırmak gerektiğini düşünüyorum artık.Bu yazıyı ürünü almayı düşünen insanlara fikir vermek amacıyla yazdım.Ben fazla araştırmamıştım ama araştıranlar benim yazımı okurlar ve biraz daha araştırma gereği hissederler belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailelci -- 15 Şubat 2013; 10:32:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.