quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge şimdi sen de ezersin bizi çavuşşşş zırlama karşımda git bana bi çay getir
quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge şimdi sen de ezersin bizi çavuşşşş zırlama karşımda git bana bi çay getir
quote:Orjinalden alıntı: aliss binbaşı olmak istiyorsan 4 ay-1 sene arası bir zaman bekleyecen ooo çok varmış ya
quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge şimdi sen de ezersin bizi çavuşşşş zırlama karşımda git bana bi çay getir peşmerge kızma hemen... ÇavuŞ TOPİCİ bizim rütbeye başkaldırışımızdı biliyosun
quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge şimdi sen de ezersin bizi çavuşşşş zırlama karşımda git bana bi çay getir peşmerge kızma hemen... ÇavuŞ TOPİCİ bizim rütbeye başkaldırışımızdı biliyosun unutmadım da sen unutmuşun galiba
quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge şimdi sen de ezersin bizi çavuşşşş zırlama karşımda git bana bi çay getir peşmerge kızma hemen... ÇavuŞ TOPİCİ bizim rütbeye başkaldırışımızdı biliyosun unutmadım da sen unutmuşun galiba unutmadım .... ama ne biliyim teğmenlik g*tümü kaldırdı galiba
quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: demi® quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge şimdi sen de ezersin bizi çavuşşşş zırlama karşımda git bana bi çay getir peşmerge kızma hemen... ÇavuŞ TOPİCİ bizim rütbeye başkaldırışımızdı biliyosun unutmadım da sen unutmuşun galiba unutmadım .... ama ne biliyim teğmenlik g*tümü kaldırdı galiba dur ben de bi post kasıp geliorum yuh bana 6 ayda 53 post
ben de teğmen oldum ama senin kadar çok sevinmedim ayrıca ben çavuşluğu gerçekten daha çok sevmiştim valla
quote:Orjinalden alıntı: DESTINY ben de teğmen oldum ama senin kadar çok sevinmedim ayrıca ben çavuşluğu gerçekten daha çok sevmiştim valla MAKSAT MUHABBET OLSUN DESTINY