gecenlerde alıp denedım nasusla offtank oynuyordum en son ıtem olarak aldım karsıdakı takımdakı veigar ıyı feedlenmıstı daha cok rezisti için denemek istemiştim pasifini bana pek hissettirmedi bence buyuk fark yaratacak bır ıtem gıbı gelmedı bana
quote:
Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu
Hala tryn OP diyen insanlar dolaşıyor forumda ne diyeyim ki
Bak Tryn'ı neden OP görüyorsunuz sana küçük bir mantıkla açıklayayım. 25, hatta 26-27 level'a kadar oyunun amacı nerde olursan ol birbirini kesmektir. Kimse crep kesmekle uğraşmaz. Lanelerde sürekli çatışma olur. Zaten kimse hiçbir hero'yu counterlamayı bilmediği için oyunda kasmış her hero OP olur oyuncuların gözünde. Hele ki bu hero Tryn'sa. 10 kill almış singed'la 10 kill almış Tryn arasında doğal olarak fark vardır. Ki o bahsettiğim sürekli çatışmalı oyunlarda muhakkak her şart altında Tryn 10 kill alır yani feedlenir. Sonrasında da durduramazsınız. Tryn'ı counterlamak istiyorsan ölmeyeceksin bu kadar basit. Takımına da söyleyeceksin Tryn ulti haline geçince tüm CC'leri onun üzerinde kullanıcaksınız. Yeterli mi?
+1
quote:
Orijinalden alıntı: balistikus8
quote:
Orijinalden alıntı: SilentDoom
Lan şu heroyu nerf manyağı yaptılar hala op diyorsunuz ya... Adamın Q'sundan gelen crit damagı aldılar, healının içine ettiler, W'den gelen ad reductionu düşürdüler, pasifindeki %55 critiği %35'e düşürdüler daha ne yapsınlar? Bu haline ağlayanlar eski halini görselerdi ne tepki verirlerdi artık hiç bilmiyorum... Bir zamanlar 8 saniye sürüyordu bu heronun ultisi.
eskiden ultisi stun silence vb yiyince basılmıyodu onu da ekleyelim buff sayılır o da
O kadar nerfin üzerine o buffu da yapsınlar artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme