inşallah Alex sarı falan yemez haftaya, ne zaman oynamasa Fener bizi dağıtıyo..
oynadığındada dağıtıyo
Her türlü diyorsun yani hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: gstrance
inşallah Alex sarı falan yemez haftaya, ne zaman oynamasa Fener bizi dağıtıyo..
benim bildiğim alex ile de sizi yeniyoruz hatta alexin size en az 4.5 golü var...
Cristian o sizin örümcek topalınızı beşe katlar...
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
guiza sakat alex oynamassa fener için daha iyi olur gökhan formsuz cristian basit bir oyuncu
sizin daha işinize gelir bence alex ve guiza oynasın ileride bize gol bile atamazsınız.
CRİSTİAN BASİT Bir oyuncu diyene ne diyim ben bilmiyorum aslında cevap da vermemek lazım gülüp geçmek lazım ama hadi dayanamıyor insan....
CRİSTİANIN KAÇ MAÇINI İZLEDİN ?? ADAM RESMEN ÖNLİBERO NASIL OLUR DERS VERİYOR KEŞKE BİRİLERİ AKIL ETSEDE MİLLİ TAKIMA ALSAK AMA NEREDE BİZDE O ZEKA... BEN ilk izlediğimden beri bu adama hastayım herşeyi ile tam bir önlibero EĞER baroni basit bir oyuncu ise türkiyedeki bütün önliberolar basit önlibero demek oluyor...
top çalma özelliği iyi adam duracağı yeri biliyor ağır değil hantal değil fiziği seri şutları çok çok iyi hızlı dripling ile çıkabiliyor asist özelliği var pasları fazla geri oynamıyor yana ve ileri oynuyor pas yüzdesi yüzde 90 soğukkanlı (ALEXE BENZİYOR BU YÖNÜ )
EKSİkleri de var ama o da zamanla geçecektir tek eksiği avrupa futbolunu daha bilmemesi ve fiziki mücadelenin naısl yapılacağını bilmiyor onu da zaman ile öğrenir diye düşünuyorum AURELİO DAN 2KAT DAHA İYİ BİR OYUNCU BARONİ ( AYKUT KOCAMAN VE DAUMA TŞK EDERİM )
quote:
Orijinalden alıntı: TheRooB
quote:
guiza sakat alex oynamassa fener için daha iyi olur gökhan formsuz cristian basit bir oyuncu
sizin daha işinize gelir bence alex ve guiza oynasın ileride bize gol bile atamazsınız.
Güiza sakat, oynamaması işimize gelir. Alex'in ne yapacağı belli olmaz, kaşla göz arasında çakıverir 2-3 tane, ne olduğunu anlayamaz insan. Gökhan şu anki formuyla Türkiye'nin en iyi sağ beki olmaya devam ediyor. Cristian Emre ile beraber takımın dinamosu konumunda.
ALEX VE GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
hocam alex oynasın diyen bir gslinin zekasında ve futbol bilgisinde şüphe ederim çünkü alex öyle bişey ki yanındaki oyuncular görevlerini yaparsa o mutlaka ve mutlaka gol atmanın ve attırmanın yolunu buluyor öyle veya böyle...
ben GSLİ OLSAM İLK ÖNCE ALEX VE GÖKHAN GÖNÜL OYNAMASIN DERDİM....
quote:
Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
quote:
CRİSTİAN BASİT Bir oyuncu diyene ne diyim ben bilmiyorum aslında cevap da vermemek lazım gülüp geçmek lazım ama hadi dayanamıyor insan....
CRİSTİANIN KAÇ MAÇINI İZLEDİN ?? ADAM RESMEN ÖNLİBERO NASIL OLUR DERS VERİYOR KEŞKE BİRİLERİ AKIL ETSEDE MİLLİ TAKIMA ALSAK AMA NEREDE BİZDE O ZEKA... BEN ilk izlediğimden beri bu adama hastayım herşeyi ile tam bir önlibero EĞER baroni basit bir oyuncu ise türkiyedeki bütün önliberolar basit önlibero demek oluyor...
top çalma özelliği iyi adam duracağı yeri biliyor ağır değil hantal değil fiziği seri şutları çok çok iyi hızlı dripling ile çıkabiliyor asist özelliği var pasları fazla geri oynamıyor yana ve ileri oynuyor pas yüzdesi yüzde 90 soğukkanlı (ALEXE BENZİYOR BU YÖNÜ )
EKSİkleri de var ama o da zamanla geçecektir tek eksiği avrupa futbolunu daha bilmemesi ve fiziki mücadelenin naısl yapılacağını bilmiyor onu da zaman ile öğrenir diye düşünuyorum AURELİO DAN 2KAT DAHA İYİ BİR OYUNCU BARONİ ( AYKUT KOCAMAN VE DAUMA TŞK EDERİM )
Geldiğinden beri Fenerbahçe'ye ne kattı söylesene lütfen
kuddusiye bu hafta görev verilseydi hepsini ayıklardı....!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Taşkıran`
quote:
Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
quote:
Geldiğinden beri Fenerbahçe'ye ne kattı söylesene lütfen
bir önliberonun takıma gerekenden çok daha fazlasını kattı daha yeni yeni ısınma döneminde olmasına rağmen.. siz futbolu başka gözle izliyorsunuz demek ki ysda hiç baroniyi izlemediniz yada taraflı gözle bakıyorsunuz... yukarıda da yazdığım gibi bu kadar özelliği olan bir oyuncunun hala takıma ne kattı diye sormak bence biraz garip
emreyi birde selçuk ile oynatsınlar da o zaman aradaki farkı görürsünüz ama inşallah öyle bişey olmaz... BENCE BARONİ YILIN EN İYİ TRANSFERİ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme