Şimdi Ara

Tek Başınıza Sinemaya Gider Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç tek gitmedim ama gitmeyi planlıyorum bir ara
  • Ben yarın yapıcam, belki ankamall'da karşılaşırız beyler.
  • Evin yakınında ise sinema, çıkayım bi hava alayım derken kendini sinemada film izlerken bulabilirsin
  • Bende 4-5 yıl önce 1 kere gitmiştim tek başımada pek iyi olmuyor.
  • Tek gitmek bence daha iyi.Arkadaşlarının mal mal sahneyi taklit etme çalışmaları olmuyor.
  • Ben çok severim tek gitmeyi canım sıkıldığımda daraldığımda. kafamı dağıtmama iyi geliyor. Misal az önce yeni geldim sinemadan. biraz yürüdüm hayata kısa bir mola gibi.Bazen tek gitmek iyidir.Yalnızlığa alışmanı sağlar. İlerde bir gün yalnız kaldığını düşünürsen bu hayatta faydası olabilir insana
  • gidilir ama çok sıkıcı olur be..
  • Daha önce hiç yapmamıştım ama forumda gidenlerin yorumlarını görünce bazı kişiler dışında güzel geçtiğini düşünüyorum. Bir ara kesinlikle yapacağım.
  • tek başına gidilir mi hiç sinemaya

etrafında öpüşüp yiyişecekler sen de oturup film mi izleyeceksin.

olacak yanında bir sevgilin film bile çevirirsin orada.
  • önümüzdeki hafta denicem
  • dışarıda yalnız kalma fobim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturnal Depression

quote:

Orijinalden alıntı: Ekin.

ne biliyim.. millet almış sevgilisini, arkadaş grubunu. sen gidiyosun.. garip hissetmez misin?

neden garip hissedim ki. Ben oraya film izlemeye gidiyorum.Filmde yalnız izlenmez tadı çıkmaz diye bir şey yok.

Tabi bazıları sevgilisine sokulabileceği karanlık bir ortam olarak değerlendiriyorsa sinema salonlarını ona bir şey diyemem :)

Bunları yazmak için girmiştim Kendinle başbaşa kalmak güzel oluyo bazı bazı *
  • Ben giderim. Bir ara her hafta sinemaya giderdim. tabi herkes her hafta sinemaya vakit ayırmadığı için yalnız giderdim.
  • Gidilirde,bende tek başıma nedense hiç dışarda yemek yemem.Aç kalsam bile oturup yemem.Var mı benim gibi ;-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekin.

quote:

Orijinalden alıntı: THR

salı gitmeyi planlıyorum kendime doğum günü hediyem olacak

Bu iyiydi
  • Giderim ve cok severim yalnizlik hepimizin ihtiyaci belli dozlarda gider tek basima yemegimi yerim sinemama gider patlamis misir-frigomu yerim.Kendimle ilgilendiim guzel anlar , "me time" oluyor
  • fetihe gittim en arkada 2 kişilik biyer boştu oradan bilet aldım yanıma bi kız oturur niyetiyle erkeğin biri geldi artık şansma dedim şaka bi yana gittim güzel oluyor yalnız başına yalnız adam ıssız adam felan güzel bi atmosfer kendimi avutuyorum şuan ama güzel
  • Sinemada ilk ve tek gittiğim film New Yokk'ta 5 Minare idi. Arkadaşlarla gitmiştim. 3 sap gitmiştik yan yana oturduk filmi izledik

Kült filmleri getirseler sinemeya ne bileyim Fight Club, Pulp Fiction falan sırf kız avlamak için giderdim
  • Filmine bağlı. Üstünde düşünebilceğin sanatsal, felsefi değeri olan bir filmse yalnız gştmek bazen daha iyidir. Ama makara bi filmse hiç gitmem daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.