Şimdi Ara

Tek bir kusuru var 'Huawei P Smart 2019 incelemesi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Huawei benim favorim ama bunun yerine yan ürün olan Honor 10 Lite daha uygun fiyata türkiye garantili olarak var. Donanım olarak 32GB hafızası var sadece. Yeterli derseniz onu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbes -- 22 Mart 2019; 15:19:37 >
  • Keşke kullanan arkadaşlar da yorum yapsa, herkes uzman olmuş birde şunu anlamıyorum, bunu alacağını A cihazını alın B cihazını alın bu öyle uzayıp gider taaaa S10+'a kadar orta seviye bir kullanıcıysanız (ileri seviye kullanıcı nasıl oluyorsa ) yani günlük işleri yapan foto çekip Instagram'a falan sallayan, WhatsApp Facebook kullan bir kullanıcı için hatta o saçma (bana göre) Pub-G oyununu oynayan biri için bile güzel bir cihaz bir kaç FPS için cihazı karalamayın kullanan biri olarak memnunum eksik olduğu yerler var mı var ön kamera gibi yada arkaplanda ki uygulamayı tekrar çağırdığımız da yeniden başlaması gibi büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun bu, geri kalan her şeyi tatminkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok çöp yok almayın bi gidin ya. Mi8 içinde bir sürü şikayet var, zaman zaman çekmediği, şebeke sorunları olduğu, wifi sorunları vs.Mi8 bir yana, bence bu cihazın rakiplerinden en önemlisi samsung m20 ki onunda fiyatı 1300 civarına indiğinde daha mantıklı tercih oluyor. Honor 10 lite zaten bununla aynı telefondur, huaweinin yan sanayi gibi. Psmart 2019 bu seviyede tüm beklentileri karşılar, yeterli ve çok şık bir telefon. M20 ile psmart 2019 arasında bi tercih yapılırsa bu daha iyi ama m20 300 tl uygun olunca tercih edilebilir ya da m20 ye yakın fiyatı ile honor 10 lite alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Kamera berbat, plastik kasa da öyle, işlemci ve ekran fena değil... Gel gelelim ki o fiyat aralığında çok daha güçlü Snapdragon 710 işlemcili, dual pixel netleme sistemine ve çok daha büyük piksellere sahip Pixel 2'de kullanılan IMX 362 kamera sensörlü ve metal kasalı Meizu X8 varken asla alınacak bir cihaz değil... Yazık o reklamdaki emeğe ve müziğe ki böyle bir cihaza harcamışlar...
    Alıcıların hangi etmenlere dikkat ettiği de önemli hocam P smart 2019 cihazının sar değeri (0.83 / 1.00 W/kg) iken meizu x8 in sar değeri (0.722 / 1.77 W/kg). ABD'de bunun üst sınırı 1.6 W/kg, burdan bakılınca meizu firması abd standartlarının üzerinde bir sar değerine sahip cihazı üretiyor. Herkes için daha iyi chipset daha güçlü işlemci önemli kriter olmuyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen02 -- 26 Mart 2019; 12:15:11 >

• Alperen02 kullanıcısına yanıt
    Tamamen saygı duyuyorum hocam fakat telefonlardaki radyasyon gama ışınları, röntgen ve ultraviyole gibi iyonik radyasyon değildir. Ampüller, wi-fi ve radyo sinyalleri gibi non-iyonik radyasyondur. Yani ışınlar hücre yapısına zarar verme kapasitesine sahip değildir, sadece ısıtma kapasitesine sahiptir. Bu ısıtmanın hissedilebilir olması için sar değerinin 30 rakamının üstüne çıkması, zarar verebilmesi içinse 600 değerinin üzerine çıkması gerekir. Telefonlardaki maksimum 2 wattlık SAR değerinin insana asla zarar veremeyeceği defalarca bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu konudaki bilimsel makaleleri İngilizce orijinal kaynaklarından veya Türkçe anlatan sitelerden okuyabilirsiniz. Ayrıca bu ölçülen "Maksimum SAR değerleri"nin sadece "şebeke az çekerken" ve birini aramanın "ilk bağlantısı" esnasında ölçüldüğü, normal konuşma esnasında bu SAR değerinin hiçbir telefonda 0.15 W değerini geçmediği de akıldan çıkarılmamalıdır. Yani 10'un altında kaldığı sürece benim için o SAR değerinin hiçbir önemi yok ki zaten AB değerleri bile 2'den yukarısını yasaklıyor :)

• NFC özelliği var mı?
  • Cihazı kullanıyorum. Cihazın tem kusuru arka kasanın çizilmmeye müsait olduğu. Bunun için ipg ekran jelatinş kapladım arka kasaya. Takılma filan yok ve kamera f/p için iyi.

• Hızlı şarj adaptörü deniyor da 5V 2A ile nasıl hızlı şarj oluyor hangi teknolojisi var bu telefonda ? Bildiğimiz 5 volt 2 Amperlik adaptör değil mi ?

Hızlı şarjda volt değerinin de artması lazım.
  • Alperen02 kullanıcısına yanıt
    Meizu x8 sar değerlerini hiçbir yerde bulamadım. Sar değerlerini nereden buldun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Netgenç

Meizu x8 sar değerlerini hiçbir yerde bulamadım. Sar değerlerini nereden buldun?
    mzcs@meizu.com mail adresi markanın global müşteri hizmetleri. Bu mail adresinden bilgiyi aldım hocam.
  • abi google den fotograf indirsem duvar kağıdına o netlik temi cıkar

• Maşallah memlekette bir iğne üretemediğimiz halde vatandaş hepsi atom mühendisi olmuş. Elin mühendisinin ürettiği ürüne pubg oynayan adamlar yorum yapıyor....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.