Şimdi Ara

Tek çanak sky star 2 ve Uyduyu kaldırı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma geçici bir süre için arkadaşımın sky star 2 kartını takacağım. emanet olacağı için kafama takılan bazı şeyleri bir sorayım dedim takmadan önce! bilginiz varsa bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

evde dijital uydu var (neta troya) bunun çanağını sky star ile ortak kullanabilrimiyim? lnb bunu kaldırır mı?

birlikte kullanma sırasında hem uydu hemde sky star birlikte çalışırken bir arıza durumu oluşabilir mi? (özellikle kartta)

bu bağlantıyı ne şekilde yapabilirim?

• 1-tekli lnb den 2 receiver çalışmaz
    2-ss2 zarar görebilir
    3-ancak çanak anten lnb sini söküp 2li lnb satın alacaksın ve eve 2. bir hat çekilecek.
  • verdiğin bilgi için teşekkürler miki
  • birşey değil ancak bu akşam nette gezerken aşağıda linkini verdiğim bir cihaz gördüm..belkide herkesin arayıp sorduğu cihaz bu olmalı..

http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=222
  • hehehehe

bu kablo bölücüyü alacak kadar akılsız birileri çıkar mı acaba merak ediyorum, kabloyu bölmek teknik olarak imkansız değil ama uydu yayınını alan bir LNB aynı anda hem vertikal hem de horizontal yayınları nasıl gösterecek onu kafam almadı ayrıca hem alt ban hem üst bandı nasıl algılayacak.

Bana işe yaraması pek muhtemel görünmüyor, bu alet büyük ihtimal telestrial yayınlar filan içindir, bir de o fiyata böyle birşey alacağıma altıda birine 2 li LNB alırım başım hiç ağrımaz, 8 li LNB bile alsam daha ucuza geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.