Şimdi Ara

Tek ekran kullanırken donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum yaklaşık 3 sene önce ekran kartımı değiştirmem ile başladı. Bilgisayarım oyun oynarken donup siyah ekrana düşüyordu, sistemi komple kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Ekran kartım yeni olduğu için garantiye gönderdim, o süre zarfında eski ekran kartımı kullanayım dedim, onunla da aynı sorun baş göstermeye başladı. Bu sorunumun ikinci ekranı taktığımda çözüldüğünü gördüm. Ne zaman tek ekran kullansam donuyor, ikinci ekranı taktığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyordum. 4 ay önce anakart RAM işlemci ve PSU'mu değiştim ama sorunumun hala devam ettiğini gördüm. Farklı HDD kullanmayı denedim, sorunuma çözüm olmadı. Sistemde değiştirip denemediğim bir SATA kablolarım kaldı. Sitede biraz araştırma yaptım, birkaç çözüm yolu vardı, onları da denedim ama nafile. Herhangi bir ısınma sorunum yok. Herhangi bir çevirici kullanmıyorum. Olay görüntüleyicisinde kernel 41 63 hatası görünüyor iki ekran takılıyken kapanma yapmıyor kasada bir kaçak olabilir mi diye de düşünmüyor değilim evde çok kedim olduğu için uzay montaj deneme fırsatım olmadı onu da bri zaman deneyeceğim. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• Up’layayım hocam,benim bilgim yok,konu üste çıksın bilen biri yardımcı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.