Şimdi Ara

Tek gerçek 15 inç MacBook Pro alternatifi daha donanımlı hale geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dell XPS 15, şu anda Apple'ın 15 inç MacBook Pro modeliyle karşılaştırılabilecek performansa sahip tek makine olarak gösteriliyor.

Neye göre, kime göre?

Kabul Mac'ler çok güzel ama tonla alternatifi var piyasada. Bende de MacBook Pro var hatta ancak kendisinden daha performanslı bir sürü ürün de gördüm

Şu an son model bir MacBook aldığınızda ve yanına yepyeni bir iPhone 7 aldığınızda ikisini birbirine bağlayamıyorsunuz. USB belleğinizi ya da haricinizi takıp kullanamıyorsunuz çünkü takamıyorsunuz. USB-C olması lazım. Profesyonel fotoğrafçı iseniz mesela, çektiğiniz fotoğrafları son model MacBook Pro'nuza SD kart ile takıp alamıyorsunuz. Çünkü o da yok.

Dell XPS modelleri genel olarak piyasadaki ürünlerin bir tık üzerindedir ancak MacBook'a tek rakip değil ne yazık ki. En azından MacBook artık o kadar rakipsiz değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zunerall -- 23 Aralık 2016; 8:57:9 >

• Haberi yapan kardeşime bu kadar iddialı başlık atmadan önce Lenovo Yoga 910'a göz atmasını isterdim. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

• Kullandığım Laptop'ı (2015 RMBP 15) almadan önce çok araştırdım bu bilgisayarı, internette buldum ama nereyi gezdiysem inceleyemedim, hiç bir yerde yoktu. Bilgisayarı aldıktan sonra tesadüfen bir yerde 13 inçini gördüm, bilgisayar kapalı olmasına rağmen ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anladım, malzeme kalitesi olarak vs. maalesef yanına dahi yaklaşamaz Macbook'ların. Ayrıca Macbookta kullanılan çözünürlük XPS'dekinden daha düşük olmasına rağmen windows optimizasyonu berbat, simgeler ve yazılar çok komik duruyor, XPS'de muhtemelen çok daha kötü olacaktı. Dell'in daha çok çalışması lazım, yine de şu an için Macbook için bence tek alternatif bu bilgisayar. 17 inçlik kalorifer görevi de olan plastik laptoplar değil.
  • Dell haberinde apple reklamı

Ekremler çoğalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: zunerall

quote:

Dell XPS 15, şu anda Apple'ın 15 inç MacBook Pro modeliyle karşılaştırılabilecek performansa sahip tek makine olarak gösteriliyor.

Neye göre, kime göre?

Kabul Mac'ler çok güzel ama tonla alternatifi var piyasada. Bende de MacBook Pro var hatta ancak kendisinden daha performanslı bir sürü ürün de gördüm

Şu an son model bir MacBook aldığınızda ve yanına yepyeni bir iPhone 7 aldığınızda ikisini birbirine bağlayamıyorsunuz. USB belleğinizi ya da haricinizi takıp kullanamıyorsunuz çünkü takamıyorsunuz. USB-C olması lazım. Profesyonel fotoğrafçı iseniz mesela, çektiğiniz fotoğrafları son model MacBook Pro'nuza SD kart ile takıp alamıyorsunuz. Çünkü o da yok.

Dell XPS modelleri genel olarak piyasadaki ürünlerin bir tık üzerindedir ancak MacBook'a tek rakip değil ne yazık ki. En azından MacBook artık o kadar rakipsiz değil...

macbooku birkere alan en az 8 - 10 yil cok rahat kullanir.. banko hemde. ne kasasinda bir deforme olur, ne sistem de bir sorun yasar. ornek ben. :) ha ne oldu, ben 7 yilin sonunda açilmasinda bir yavaslama hissettim (simdiki windowslar gibi acilmaya baslamisti) :D tak hemen bi ssd takdim, aynen devam :D sonra da sattim o ayri. benden sonra da kullanilmaya deva, edecek. hic mac kullanmamis arkadaslar "yaaavvv ne gerek var da bilmem ne de falan da filan da" diyebilir. adamlar yapiyor abi. adamlar gelecegi gordugu icin sadece usb c portu koyuyo makinaya 3-4 seneye normal usb mi kalacak piyasada sanki. simdi dvd mi kullaniyoruz ? valla kim ne derse desin, bi mac kullanicisi olarak alet cok stabil calisiyor. zaten bu da sadece donanimla alakali degil. adamlar makineye gore işletim sistemi yapiyor. yani bi dusun, bi terzi var senin uzerine gore takim elbise dikiyor. bir de gidip disardan herkes icin hazir dikilmis takim elbise aliyorsun, sana uyarsa. hangisi daha iyi? bu da onun gibi bisey iste.
    herkese saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyro06 -- 26 Aralık 2016; 3:16:16 >

• Ben de Mac kullanıcısı olarak Windows tarafında da iddialı ürünler görmeyi seviyorum. Sonuçta bize yarar bunlar. Microsoft'un kendi cihazlarını sürmesi de iyi oldu.

Yalnız Sony'i harcadınız be. Sadece ekran kartına bakıp alan güruh olarak dünyadan sessiz sedasız gitti güzelim Vaiolar. Hele son kullandığım Vaio Pro 11, Macbook Pro yanında hiç sırıtmıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Buna en az 5 bin tl isterkler.

Dell XPS 13 inch kaby lake modellerin fiyati bile 6000-7000 tl iken 15 inch kaby lake ve dgpu icin minimum 8000 tl'den baslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.