Şimdi Ara

Tek hdmi girişi ile çift monitör mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir hdmi bir tanede vga monitörüm var fakat bilgisayar kasasında sadece 1 tane hdmi girişi var diğer hdmi ve vga girişleri ekran kartına bağlanmıyor bende bu yüzden ilk önce vga to hdmi aparatını aldım:
    ardından hdmi çoklayıcı aldım ikiside şekilde görüldüğü gibidir

sonrasında hdmi çoklayıcı kasamdaki tek girişe taktım ardından hdmi kablomu ve vga to hdmi aparatıyla vga kablosunu çoklayıcıya taktım.Bilgisayarı çalıştırdığımda iki ekranda da aynı şey olduğunu gördüm bunun sebebini sonradan herşeyi tek girişe taktığım için olduğunu anladım ve çift monitörden vazgeçtim.Ama bugün internetde dolanırken hdmi splitter diye birşeyle karşılaştım asıl sorum şu vga to hdmi ile hdmi splitter' bağlasam, asıl kablomu da hdmi splitter'a taksam çift monitörden sonuç alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerat18 -- 8 Ocak 2019; 23:43:10 >

• Mümkündür. Ki zaten mağazalar sergiledikleri TV'lere görüntü aktarmak için bu yöntemin gelişmişini kullanır. Çalışan bir yöntemdir. Yalnız monitörlerin ikisinde de aynı görüntüyü alırsınız. Monitörlerin çözünürlükleri aynı olmalı, yoksa görüntü sorunları çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Ocak 2019; 12:38:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır teşşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.