Şimdi Ara

TEK MONİTÖR ÇİFT KASA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar kimseye öyle mantıksız zartsiz zurtsuz dememeliyiz.. Farzedelimki adam sırf bizi gıcık etmek için soruyor... N'cak soramaz mı?? merak etmiş, gıcık edecek, rüyasında görmüş vs. vs. topiclere bakarsanız biri windowsum gitti ne yapiim.. Biri HDD gitti ne yapiim o gitti ne yapiiim bu gitti nu yapiiim... millet tutsun bunları bilgisayarcıya şirkete carta curta sorsa...... Eeeee
    Arkadaşlar kusura bakmayın ama

SAYGILAR KGK
  • BAKIN ARKADAŞLAR BENİM ALEYHİMDE KONUŞUPDA BENİM SORULARIMA CEVAP VEREN ARKADAŞLARI KINIYORUM , ÇÜNKÜ BEN NE KADAR SORU SORUP BAZI ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞSAMDA KİMSEYİ KIRACAK KELİMELER KULLANMIYORUM, UKALA FALAN GİBİ , BU ARKADAŞLARIMI ŞİDDETLE KINIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ticaretisyen

BAKIN ARKADAŞLAR BENİM ALEYHİMDE KONUŞUPDA BENİM SORULARIMA CEVAP VEREN ARKADAŞLARI KINIYORUM , ÇÜNKÜ BEN NE KADAR SORU SORUP BAZI ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞSAMDA KİMSEYİ KIRACAK KELİMELER KULLANMIYORUM, UKALA FALAN GİBİ , BU ARKADAŞLARIMI ŞİDDETLE KINIYORUM

ualalığın yukarda bahsettiğin 21 yaşında olman mesleğinin bilgisayarcılık olmaması vede bu işte çok iyi olduğunu söylemen ile ilgilidir. yine söylüyorum. zanam içinde bilgin arttikçe --evet ben ualaymışım--diyeceksin. başarılar.
  • diyecek sözüm yok acıkcası
    quote:

Orjinalden alıntı: oboobo

quote:

Orjinalden alıntı: Ticaretisyen

BAKIN ARKADAŞLAR BENİM ALEYHİMDE KONUŞUPDA BENİM SORULARIMA CEVAP VEREN ARKADAŞLARI KINIYORUM , ÇÜNKÜ BEN NE KADAR SORU SORUP BAZI ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞSAMDA KİMSEYİ KIRACAK KELİMELER KULLANMIYORUM, UKALA FALAN GİBİ , BU ARKADAŞLARIMI ŞİDDETLE KINIYORUM

ualalığın yukarda bahsettiğin 21 yaşında olman mesleğinin bilgisayarcılık olmaması vede bu işte çok iyi olduğunu söylemen ile ilgilidir. yine söylüyorum. zanam içinde bilgin arttikçe --evet ben ualaymışım--diyeceksin. başarılar.

• SİZİN NASIL BİR BİLGİ ARTIRMA SİSTEMİNİZ VAR BİLMİYORUM AMA BEN 21 BİR YAŞINDA BİRİ İÇİN İYİ OLDUĞUMU SÖYLERKEN UKALALIK ETMEYE ÇALIŞMADIM ÖNCE KİTAP GİBİNİN BANA KARŞI YAZMIŞ OLDUĞU SÖZLERE BAKARAK TEKRAR OKUYUN
  • Ticaretisyen işte tam olarak aradığın şey :

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=528626
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.