Şimdi Ara

tek oyunlu atari kasetleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende çok var tanesi 99 tl, pazarlık yok, işinize gelirse.

Elindeki kasetlerin Listesi var mı ve çalışıp çalışmadığını SS ile gösterebilir misin?

üzgünüm gösteremem , şansınıza kalmış, liste yok, paranın tahsilatı için hesap numarası var.

Ayrıca tanesi 99TL olan kasetlerden elinde kaç tane var?

Ben tanesine 99TL verdiğimde istediğim 1 kasedin gelme ihtimali kaç?

Elindeki kasetlerin hepsini almak istersem kaça verirsin?

Hadi kasetlerin resmini paylaşmıyorsun, kendi resmini ve ismini paylaşabilir misin? Bari 99TL'yi kime verdiğimi bileyim.

ya kardeş ironi yaptım o kadar para verilir mi o kasetlere, nir kaç tane var memlekette getirirsem haber veririm.

Tamam memleketten getirirsen haberim olsun kardeş. Yine de 99TL mi?

piyasası neyse o, araştırırız.

2 milyona satildigini gormuslugum vardir (eski para yeni degil !)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskişehirdeyim. Burada rus pazarı kuruluyor pazar günleri. En az 200 tane kaset var tanesi 50 krş. 1 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Eskişehirdeyim. Burada rus pazarı kuruluyor pazar günleri. En az 200 tane kaset var tanesi 50 krş. 1 lira.

Hocam ordan bana tüm klasikleri alıp 15-20 tane kaseti kargoyla yollayabilir misiniz ben size parasını yollayayım Beşiktaştan bi kaset aldım içinde 4-5 oyun var 7 tl verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 7 Şubat 2015; 0:08:06 >
  • siyahsepya kullanıcısına yanıt
    Tabi.

• elımdekılerden tek oyunlu olduğunu sandığım bunlar.https://store.donanimhaber.com/14/3f/32/143f32aa610b7a32b78f9ad4f89cb4f1.JPG varsa arayan anlaşırız.
     tek oyunlu atari kasetleri
  • Yaşatalım bu ruhu gençler. Atari olayı bambaşkaydı... Keşke üretilse.
  • Arkadaşlar elimde bu nostalji atari makinelerinden 2 adet var. Tek oyunlu makineler. Birinde strret fighter ex plus diğerinde neo geo slot King Of Fighter 97 var. Cihazlar 63 ekran tüplü sistem ile çalışmaktadır. Tüpler yakın zamanda değişmiş. 3 tane daha vardı, geçen hafta verdim. Fiyat 750 tl. dir. Artı yedek malzemeleri de elimde var. Kol, buton, switch, power ve şase. Neo geo kasetlerden de elimde KOF 98- KOF2001- Street Hoop- Metal slug. İlgilenenlere duyurulur.
  • Bu resimde görülen de benim nostaljiyi diriltme çalışmam.8 bit ve 16 bit 2015 yılında yine kullanımda.Keşke o dönemlerdeki popülaritesini devam edebilseler.Ama ne yazık ki bir efsaneydiler gelip geçtiler :((

tek oyunlu atari kasetleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesslii

arkadaşlar merhaba. 7 adalı bir oyun vardı. tek oyunluk kaset. bir türlü bulamıyorum ismide aklıma gelmiyor. hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi?

adventure island
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagu

Arkadaşlar elimde bu nostalji atari makinelerinden 2 adet var. Tek oyunlu makineler. Birinde strret fighter ex plus diğerinde neo geo slot King Of Fighter 97 var. Cihazlar 63 ekran tüplü sistem ile çalışmaktadır. Tüpler yakın zamanda değişmiş. 3 tane daha vardı, geçen hafta verdim. Fiyat 750 tl. dir. Artı yedek malzemeleri de elimde var. Kol, buton, switch, power ve şase. Neo geo kasetlerden de elimde KOF 98- KOF2001- Street Hoop- Metal slug. İlgilenenlere duyurulur.

Ooo dostum çok yanlış gelmişsin Ps3 değil elindeki. Eskişehir'de esnaf sarayında en üst katta kaset,cd satan bir abimiz var. 30 tl idi yanlış hatırlamıyorsam (3 ay önce) bir akrabam almıştı. sen ise 750 tl istemişsin. İsteyen olursa buradan gönderebilirim ya da dükkan no.sunu, e postasını veririm anlaşırsınız.

• 30 tl ye ne satılıyıor anlamadım ama ben doğru yerdeyim ondan eminim. Ps3 le kıyaslama yapılacak bi şey değil bu. Ben kasetten değil makinenin kendisinden bahsediyorum 750 tl derken yanlış anlaşımasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagu -- 2 Mart 2015; 9:02:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.