Şimdi Ara

Tek receiver ile aynı anda 2 ayrı tv de 2 ayrı kanal izlemek mümkün mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
31.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİTEDE OTURUYORUM VE UYDU KABLOSU SADECE SALONDA VAR VE SADECE SALONDAKİ RECEVERLA YAYIN SEYREDİYORUZ BEN İKİNCİ BİR RECEVER ALDIM ARKA ODADAKİ TV İÇİN TEK KABLODAN İKİ TANE RECEVERA NASIL BAĞLANTI YAPABİLİRİM EN UINCUZ MALİYETLE SPLİTER YADA KABLOLU SİSTEMDE KULLANILAN T BAĞLANTI OLURMU ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanirez

ARKADAŞLAR SİTEDE OTURUYORUM VE UYDU KABLOSU SADECE SALONDA VAR VE SADECE SALONDAKİ RECEVERLA YAYIN SEYREDİYORUZ BEN İKİNCİ BİR RECEVER ALDIM ARKA ODADAKİ TV İÇİN TEK KABLODAN İKİ TANE RECEVERA NASIL BAĞLANTI YAPABİLİRİM EN UINCUZ MALİYETLE SPLİTER YADA KABLOLU SİSTEMDE KULLANILAN T BAĞLANTI OLURMU ŞİMDİDEN TŞK EDERİM

aynı sorun bende de var.Bu soruna hala bir çözüm yok mu camiada acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

Orijinalden alıntı: hakanirez

ARKADAŞLAR SİTEDE OTURUYORUM VE UYDU KABLOSU SADECE SALONDA VAR VE SADECE SALONDAKİ RECEVERLA YAYIN SEYREDİYORUZ BEN İKİNCİ BİR RECEVER ALDIM ARKA ODADAKİ TV İÇİN TEK KABLODAN İKİ TANE RECEVERA NASIL BAĞLANTI YAPABİLİRİM EN UINCUZ MALİYETLE SPLİTER YADA KABLOLU SİSTEMDE KULLANILAN T BAĞLANTI OLURMU ŞİMDİDEN TŞK EDERİM

aynı sorun bende de var.Bu soruna hala bir çözüm yok mu camiada acaba?

çaresi takabiliyorsanız yeni bir çanak takmak veya merkezi sistemdeki multiswitch e ek yaptırmak başka bir çare yok sanırım 2 yıldır bende çözemedim geçen yaz 2-3 yere sordum fiyat olarak bana 300-350 tl dediler bende yaptırmadım eğer başka çare bilen varsa söylesin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alohaa34 -- 18 Şubat 2012; 13:33:31 >

• Hocam cevabini bulabildinizmi sorunuzun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorunuzun cevaboni alabildinizmi tek uydu alici iki ayri tv ayni anda iki ayri kanal izlemek guzel olurdu herhald

• quote:

Orijinalden alıntı: lion45

Hocam cevabini bulabildinizmi sorunuzun

Ne yazık ki bulamadım... gerçi aramaktan da vazgeçmiştim...
  • ARKADAŞLAR BEN MODÜLLÜ 3 ADET LED TV ALICAM. ARKASINDA MODÜL TAKMA YERİ MEVCUTMUŞ. APARTMANIMIZIN ÇATISINDA 2 TANE ANTEN BULUNMAKTA. ÇATI KATINDADA ÇOĞALTICI VAR. O ÇOĞALTICIYLA 10 DAİREYE (HER DAİREDE 6 TV ÇIKIŞI VAR FAKAT 2 TANESİ ÇALIŞMAKTA) YAYIN AKTARILMAKTA. ŞİMDİ DAİRE İÇİNDEKİ O 2 ÇIKIŞTAN BİRİNE 2Lİ ÇOĞALTICI TAKIP O ÇOĞALTICIDAN DİĞER 2 TVYE HAT ÇEKSEM AYRI AYRI KANALLARI İZLEYEBİLİRMİYİM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizayinanç

ARKADAŞLAR BEN MODÜLLÜ 3 ADET LED TV ALICAM. ARKASINDA MODÜL TAKMA YERİ MEVCUTMUŞ. APARTMANIMIZIN ÇATISINDA 2 TANE ANTEN BULUNMAKTA. ÇATI KATINDADA ÇOĞALTICI VAR. O ÇOĞALTICIYLA 10 DAİREYE (HER DAİREDE 6 TV ÇIKIŞI VAR FAKAT 2 TANESİ ÇALIŞMAKTA) YAYIN AKTARILMAKTA. ŞİMDİ DAİRE İÇİNDEKİ O 2 ÇIKIŞTAN BİRİNE 2Lİ ÇOĞALTICI TAKIP O ÇOĞALTICIDAN DİĞER 2 TVYE HAT ÇEKSEM AYRI AYRI KANALLARI İZLEYEBİLİRMİYİM?

o çıkışlara çoğaltıcı takılmaz o çıkışlar tek uydu alıcısı bağlamak içindir

• Merkezi sistem anten var. Dairemize tek çıkış var. Çok yol denedim. En sonda işe yarar bir sistem buldum. Tv ayarında her kanal için iki numara yazdım. Şöyleki: örneğin, Star hd 9 numara ise, Star (normal) 99; TRT HD, 11, TRT (normal) 111....

Örneğin 9 a bastığımda Star çekmiyorsa 99 a basıyorum diğer Star ı seyrediyorum. Bir haftadır denedim sorun yaşamadım.

• ikitane ucuz cihaz alsan daha iyi, çünkü kumanda ile kanal değişimi konusu bir kullanıcıya yarayacak diğeri kumanda kullanamayacak olduğu için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: gizayinanç

ARKADAŞLAR BEN MODÜLLÜ 3 ADET LED TV ALICAM. ARKASINDA MODÜL TAKMA YERİ MEVCUTMUŞ. APARTMANIMIZIN ÇATISINDA 2 TANE ANTEN BULUNMAKTA. ÇATI KATINDADA ÇOĞALTICI VAR. O ÇOĞALTICIYLA 10 DAİREYE (HER DAİREDE 6 TV ÇIKIŞI VAR FAKAT 2 TANESİ ÇALIŞMAKTA) YAYIN AKTARILMAKTA. ŞİMDİ DAİRE İÇİNDEKİ O 2 ÇIKIŞTAN BİRİNE 2Lİ ÇOĞALTICI TAKIP O ÇOĞALTICIDAN DİĞER 2 TVYE HAT ÇEKSEM AYRI AYRI KANALLARI İZLEYEBİLİRMİYİM?

o çıkışlara çoğaltıcı takılmaz o çıkışlar tek uydu alıcısı bağlamak içindir

Hocam iki tanede çıkışda çatıdan tek kablo ile indirilmiş olma ihtimali yüksek .
    Bilir bilmez elektrikçiler bu işi yapıyordu .
    Şimdi Oto kaportacılarda bu işi yapmaya başladı .
    Mahalledeki dönercide çok para varsa bende varım abi dedi .

• kruegerfred kullanıcısına yanıt
    yukardan 2 çıkışla da inse sonuçta tek kablo ucu var altta 2 uç olsa olur derim. bence o kadarda aptallık yapmamıştır takan
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam Müteahit nasıl ucuza mal olursa onu yapar . 10lu çıkış merkezi sistemin fiyatı başka 20li çıkış farklı .arada nerede ise 2 misli fiyat farkı var .
    Adamlar 3 kuruşu hesaplıyor . Bana kalırsa 10lu takmıştır . Adamlar o kadar aptal değil .
    Paralel bağlamış geçmiştir .
    iyi de o çıkış öyle bağlanırsa çalışmaz zaten öyle bağlamanın karı yada faydası yok
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Dürüst çalışacak kaç müteahit gösterebilirsiniz .
    Uydu ekipmanları için oluşmuş bir yaptırım , Yönetmelik ve denetim yok .
    Aç gözlü milletiz .Böyle oluncada cebini dolduran çok oluyor .

Sonuç Müteahidin ucuza mal etme kazancı var

Beş sene önce taşındığım evde tüm Uydu TV prizleri biribirine paraleldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kruegerfred -- 4 Şubat 2018; 20:58:58 >
    haklısın çoğu çakal Allahtan bizin sitede öyle merkezi sistem mecburiyeti yok her kes kendi takıyor balkonuna
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.