merhaba arkadaşlar son yazdığım lyrici sizlerle paylaşmak istedim
tşkler şimdiden
hayat azılı bir kalleş göremiyorum ne yazık, kardeş leş doldu bütün evren, birde sen yaramıda deş, et yüreğimi keş sonra uyandır hak mı be tanrım, ama yüreğim kandı öyle bir yaktı ki sönmüyor ateşi, sanki yandı kalbim tandır tandır tarif edemiyorum yokki bir eşi öyleki, bana unutturdu güneşi, hayata karşın kaybettim güreşi suratım kırmızı halim çok ifrit çıra gibi beni sanki yaktı kibrit bu bedeni, yakmak için yoktu nedeni tek kusuru seveni ve öveni dizini döveni ve yıkılanı hemde ebedi ! ama... zamanında sanardım bu bedeni müstakil ama değil, ey dost, yokuşu pusta in tuzağa düştüm, o benden uzakta üstün kendime küstüm ve o başka büstün süstüm belki ***nun gözünde dürüstüm evet hala gözümün önünde
aldanmak en pis yanı, hadi şimdi hüzünlen tek ricam var tanrım senden bana biraz huzur ver isyanıma isyanım bu ***nun yüzünden tek ricam var tanrım senden bana biraz huzur ver
acep kim istemedi yahut kim üsteledi bir sor bir kendine kimkarıştırdı listeleri adını silemedim çünkü elim varmadı çünkü elim bir sonraki sigarayı sarmalı hani bazen tatlı uykuna bir rüya girerya gün boyunca etkisi her saniye sürerya işte böyle birşeydi bu da, anlatamam belki ama susmadan rahatlayamam, ihtiyacım; telkin perde çekmek istedim hep geçmişe, fakat açıldımı perde kapatmıyo hiç bişe bu yüzden işte hayata duyduğum endişe düşüncelerim beni zorluyo teftişe huzur için tek gişe gebermekmi deme bana tek birşey amacım direnmekti bu yüzden acım, söyle hani nerede tacım," yamacım hep *** yolu, bana moral lazım bugünlerde bazı ***lerin açıldı ağzı bilmiyor ki kimse olan biten seçim değil yazgı bir gün biliyorum tüm ağırlıklar kalkıcak kuş gibi süzülen bedenim tüyden hafif olacak değeri biçince söyle; nasıl kaçtı bir *içe kimseye rahat yok ***ya paha biçmedikçe bonköre nankör kaçar bu yüzden denirya tör ***üne traktör giresi senin ruhun zaten kör
aldanmak en pis yanı, hadi şimdi hüzünlen tek ricam var tanrım senden bana biraz huzur ver isyanıma isyanım bu ***nun yüzünden tek ricam var tanrım senden bana biraz huzur ver
Değişik bi taRz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme