Şimdi Ara

Tek Seferde +8 Cleaver O_o:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tbrkler
  • Benim Edana da 70 Rogue wardı ChaMurAbi bilirsiniz belki.Onunla da ardream takılırken artık paraları harcadım 10 tane +7 cleaver wardı elimdekilerle birlikte.Başladım basmaya 1 yandı 2 yandı 3 yandı derken 8 yandı 9 yandı.Aha dedim oyunu bırakıorm bu da geçmezse BB KO.10. Cleaver +8 oldu ve oradan da 57 lvl ChaMurAbi oldu mu 70 lvl.Şu anda C&B dan Banned.Seni saygıyla anıyorum ChaMurAbi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

Benim Edana da 70 Rogue wardı ChaMurAbi bilirsiniz belki.Onunla da ardream takılırken artık paraları harcadım 10 tane +7 cleaver wardı elimdekilerle birlikte.Başladım basmaya 1 yandı 2 yandı 3 yandı derken 8 yandı 9 yandı.Aha dedim oyunu bırakıorm bu da geçmezse BB KO.10. Cleaver +8 oldu ve oradan da 57 lvl ChaMurAbi oldu mu 70 lvl.Şu anda C&B dan Banned.Seni saygıyla anıyorum ChaMurAbi.

Onu bunu bırak imzan çok mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuğraAtakan -- 18 Haziran 2007; 2:58:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Errorİt

quote:

Benim Edana da 70 Rogue wardı ChaMurAbi bilirsiniz belki.Onunla da ardream takılırken artık paraları harcadım 10 tane +7 cleaver wardı elimdekilerle birlikte.Başladım basmaya 1 yandı 2 yandı 3 yandı derken 8 yandı 9 yandı.Aha dedim oyunu bırakıorm bu da geçmezse BB KO.10. Cleaver +8 oldu ve oradan da 57 lvl ChaMurAbi oldu mu 70 lvl.Şu anda C&B dan Banned.Seni saygıyla anıyorum ChaMurAbi.

aynı imzaları kullanıyoruz

imza kardeşliği

• +9 la +8 basmak arasında dünyalar war:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

imza kardeşliği

Çok mantıklı geldi sözleri bana..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

imza kardeşliği

Çok mantıklı geldi sözleri bana..

üstteki söz Mehmet Akif ERSOY a ait,alttaki hakkında bi bilgim yok forumdan bi arkadaşdan duymuştum sadece ayrıca şuan msn nick im ikinci söz

• şanslı insan
  • şans
  • şu ana dek en fazla +7ye kadar geldim :)
    nsip olurda sanşımız gelirse +8 basarız ;)
  • geçtimi geçiyo geçmedimi ne kadar uğraşsan boşş
  • bende bitanede geçirdim ama inanmazlar diye koymadım
  • bala bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

la ben 12 tane +7 cleave patlatdım 1 tanesi geçmedi..

sen ne dion bea 20 kusur tane patlattım gecmedi oda onden neler neler yaktım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.