Kiz, ablasinin o erkege asik oldugunu zanneder ve ablasini oldurur.
+milyon
Kız kendi annesini öldürmüştür sonrada ablasını
quote:
Orijinalden alıntı: deneme tahtasi
quote:
Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN
aklıma ilk gelen katil erkek arkadaş. ablası bunları basmıştır , yada katili utandırabilecek birşey biliyordur.
şizofrenmiyim?
evet kardes, gecmis olsun.
saol kardeş .
Kiz oldurdu kim oldurcek
quote:
Orijinalden alıntı: red01
Kiz oldurdu kim oldurcek
Aslında annesi ölmemiş, öldüğünü sanıp unuttukları için kızlarından intikam almaya başlamış. İlk işi de hayırsız ablası olmuş.
Oglan aslinda kizin ablasinin annesidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
quote:
Orijinalden alıntı: xdangerx66
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xdangerx66
quote:
Kız öldürmüştür. Çünkü annesinin cenazesinde aşık olduğu erkekten sıkılmıştır. Ve yeni bir akrabasıyla tanışmak için ablasını öldürür. Ve kız da ablasının cenazesine gelen başka bir akrabasına aşık olur.
Ya da
Yine kız öldürmüştür. Ablasıyla aşık olduğu erkeği birlikte yakalayıp ablasını kıskançlıktan öldürmüştür.
çok iyiymiş be. İyi ki şizofrenim, ilk defa iyi bir yanını gördüm valla
vayyyyyy
Asik olduğu akrabasını gormek için ablasini öldürmüştur
quote:
Orijinalden alıntı: inceuclusarj
kızın ablasını kız, erkekle fingirdestigi icin oldurmustur.hemen bu aklım geldi :D
Erkek kıza aşık ve onunla birlikte yaşamak istiyor. Bunun için ablasını öldürüyor çünkü kız hem annesini hem ablasını kaybederse ot çeker içki içer rahat olur böyle relax ve erkek istediği her şeyi yaptırabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: inceuclusarj
kızın ablasını kız, erkekle fingirdestigi icin oldurmustur.hemen bu aklım geldi :D
Kızın akrabası dediğine göre bu akrabanın anne ile kan bağı yok. Babasıyla akraba bu genç . Şimdi eger kız öldürmüş olsaydı ablası yerine babasınıda öldürebilirdi neden ablasını öldürmüş olsun ki. Bu yüzden öldüren kız değil. Aşık olunan genç de kıza aşık ise ya ablasını tek başınayken öldürecek ya da daha zor bir hedef olan babasını seçecek, tabi herkes gibi o da daha kolay bir hedef olan evde tek başına oturan ablasını seçmiştir.
Kiz sizofrendir
Ben oldurdum beyler
quote:
Orijinalden alıntı: emmesen
Kız öldürmüştür uzaktan akrabayı bir daha görebilmek için