Şimdi Ara

Tek Testisle Yaşamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
14.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Herhangibiinsan

Bişey buldum. Çocukluktan alınanların %70 i gay olurmuş. neyse atlattık. Kuzenimin hiç testisi yok. Doğuştan. ama söylemiyor bize, anneside söylemedi. ama raporda gördük. Hiç çaktırmıyoz. çocuk gay falanda degil..

hoca geçmiş olsun. bir iki ilave de ben yaapyım diyecektim ama forumdan atılmak var. neyse geçmiş olsun tekrar..
  • artık kabullendim hayat böyle. Birden Core 2 Duo işlemciyi soküp Pentium 4 Takmak gibi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

HIRSIZ VAR

Az gülüp dalga geçmedim tek top diye... başımıza geldi..

Not: Çok mankenle yattım (7 ) çok sayılmaz da birkaç sefer, bana yeter, yanıcam cehennemde. Olsun bütün metalciler orda.

Manowar - The gods made heavy metaldaki laflar

quote:

"They Said To Play It Louder Than Hell
    We Promised That We Would"

ilk önce geçmiş olsun çok garip oldum allah sabır versin...

anlamadığım bişey var yeni tanıştığın yada kız arkadaşınla yatarsan niye cehennemde yanıosun aklıma takıldı sadece karımızlamı yatcaz yani??

bide bi ss ni koyarsan iyi olur nasıl yattıysan mankenlerle anlamıyorum o kadar yakışıklımısın yaw :

• p4 gibiyse endişe etmene gerek yok anlıyorum seni.. ( şu an p4 üzerindeyim ve maşşallahh)
  • quote:

artık kabullendim hayat böyle. Birden Core 2 Duo işlemciyi soküp Pentium 4 Takmak gibi.

bu konu hakkında espri yapman iyi bişey en azından hemen toparlamışsın hastalıgı geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

quote:

HIRSIZ VAR

Not: Çok mankenle yattım (7 ) çok sayılmaz da birkaç sefer, bana yeter, yanıcam cehennemde. Olsun bütün metalciler orda.

quote:

anlamadığım bişey var yeni tanıştığın yada kız arkadaşınla yatarsan niye cehennemde yanıosun aklıma takıldı sadece karımızlamı yatcaz yani??

bide bi ss ni koyarsan iyi olur nasıl yattıysan mankenlerle anlamıyorum o kadar yakışıklımısın yaw :

Kuzen acenteci...

Zinadan yanarsın be.

• tek testisle cinsel hayatında bir sorun olmaz. çocuk sahibi olmakta da sorun olmaz. Geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

HIRSIZ VAR

quote:

Birde yaş kaç merak ettim arkadaşın.

• çok geçmiş olsun içim bi kötü oldu çok üzüldüm.
  • quote:

e oha heralde sadece karınla yatarsın. bilmiyorum hiç duydunmu zinayı
  • afedersin şimdi hatırladım zina yı eskiden duymuştum tamam tamam sorun kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generall

Ben 23 ne oldu. Diğer arkadaşı soruyosan bilmem. Geyige vuruyoz olayı. Gidip "t...şşa gittiii ühhüü " diye ağlayıp psikolojik destek alıp,antidepresan falan mı kullanayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herhangibiinsan -- 28 Haziran 2008; 21:41:59 >
  • arkadaşım geçmiş olsun. HAbere yazılan yorumların bazı cidden keyif verici. Özellik şu KENANIN TESTİSİ ELİNDE ALBÜMÜNÜ BOL BOL DİNLE TESELLİ BULURSUN.
  • Geçmiş olsun
  • quote:

afedersin şimdi hatırladım zina yı eskiden duymuştum tamam tamam sorun kalmadı

Senin mıçın ne durumda dün gece bir aksilik yaşamıştın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Generall

Ben 23 ne oldu. Diğer arkadaşı soruyosan bilmem. Geyige vuruyoz olayı. Gidip "t...şşa gittiii ühhüü " diye ağlayıp psikolojik destek alıp,antidepresan falan mı kullanayım

Bana küçükmüşsün gibi geldi de..Bu yaşta 7 manken bravo.Gelecek var dedim bu çocukta fakat hayallerimi yıktın.

• gecmis olsun bir erkek icin cok zor bir durum
  • aman geçmiş olsun en azından abazanlığını aktifliğini kaybettikten sonra olmuş

okuyunca testislerim sızladı resmen

kimsenin başına gelmesin
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Tek testisle çocuğun olabilir bunu kafana takma.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.