|
Bildirim
Bu haber şu demek; Yanlış veri yazdınız diyelim, silip tekrar yazamayacaksınız, ssd çöpe gidecek.
Tek yazmalık ssd nin eski teknoloji olan cd-r' ler gibi ucuz olması lazım ki bir hata olasılığı olduğunda çöpe gittiğine acımayasın, kaldı ki ben ucuz olmasına rağmen cd-r ler bile çöpe gittiğinde üzülürdüm. |
Verbatin neyi amaç edinmek istemektedir ? saçmasapan bir pazar yaratmaya çalışıyor ama boş iş , kimse tek kullanımlık bir ssd yi almak istemez
|
Tek yazmalık ssd ya film ya da oyun sektöründe mantıklı olabilir diyeceğim ama internetten izleme/indirme kolaylığı varken fiziki bir medya nın avantajı olacağını sanmam
|
yeni nesil belki bilmez ama
biz konuyu yinede özetleyelim CD-ROM = SSD-ROM anlayan anladı +1 i çaktı ! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Mayıs 2022; 14:29:34 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 4 Mayıs 2022; 15:4:47 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesimCirakli -- 4 Mayıs 2022; 16:17:19 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ürün çıktıktan 1 yıl sonra firma kaç tane sattığını açıklasa ne iyi olurdu. Bu olmayan sorunlara cevap olacak tek atımlık kurşundan kaç tane satıldı alanlar kim niye aldılar diye bir rapor olsun isterdim. Alanları, nedenleri görünce forumda ne dertler var yaw diye kritik yapardık. |
|