Şimdi Ara

tekcarsi.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Elektrik Süpürgesi almak için araştırma yapıyordum. Malum süpürge bozulunca fazlada vaktiniz olmuyor. Almaya karar verdiğim Philips Marathon FC9225 model elektrik süpürgesini yaşadığım şehirde 750-800 altında bulamadım. İnternette ise en uygun fiyatıwww.tekcarsi.com sitesinde buldum. Axess Karta 12 635TL gibi bir fiyata kargo dahil ürünü sipariş ettim. Daha sonra ürünü yerel bir mağzada bir tanıdık vasıtası ile 600TL ye alabileceğimizi duyunca, siparişi ipatl ettirmek için tekcarsi.com u aradım. Hiç zorluk çıkarmadan, sorgulamadan işlemi iptal ettiler. Tanıdığımın çalıştığı mağzaya ürünü almaya gittiğimde bana bir alt modeli gösterdiler. Çok sinirlendim. Tekrar tekcarsi.com dan siparişimi geçtim. Ürün ertesi gün elimde olunca çok şaşırdım. Ben alışverişimden çok memnun kaldım. Adı duyulmamış bir yer ama bence güvenilir. Bunu yazarken de reklam amaçlı yazmıyorum, bir çıkarımda yok, Sakarya'da öğretmenim. Sadece tereddüt düşenlere fikir vermesi için yazıyorum.

Aldığım süpürgeye gelince bugün geldi 5-6dk denedim. Şu an için beklentilerimi karşıladı. Toz haznesinde biriken tozu görünce memnun oldum. Geniş bir değerlendirme yapmak için bir süre kullanmam lazım.

• Bende Bosch KGE58AL30N buzdolabi ariyordum.akakce gibi sitelerden ucuz satan yerleri arastiriyordum cogu olumsu z gozuksede tekcarsi yorumlari iyiydi.
    Adamlari aradim modeli sordum elde varsa alicam yoksa stok bekleyemem dedim,biz sizi aricaz dediler gecmeden arayip elimizde mevcut,5 e kadar alirsaniz derhal kargo dediler,istanbuldan aldm,ertesi gunu izmirde kapimdaydi.gene tereddutteydim teshir urun vs gelirmi diye ama bosch servisi geldi kurdu dedi yok urun fabrikadan nasil ciktiysa oyle gelmis.bu firmayi siddetle tavsiye ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    evarkadasibul.com
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.