Şimdi Ara

Tekirdağ şehrinde Top, jungle, support aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığım gibi arkadaşlar. Arkadaşımla 2 kişiyiz şuanda.

Öncelikle kendimden başlıyorum. AD carry pozisyonunda oynuyorum. Lasthit 10 dakikada sıkıntısız 100 cs, laning phasede sorunsuz, harrass bilgim fazla, çoğu uygun team compları biliyorum, teamfightlarda olabildiğince en iyi pozisyonu alabiliyorum. karşı takıma göre item alma önplanımda, stratejik zekam ileri seviyede. Günde en az 2 saat stream izliyorum. Season 2 de 1550 eloya sahiptim. Bu sezon nerdeyse hiç rank atmadım.

Arkadaşım Mid lane oyuncusu. O da nerdeyse benim gibi oyun bilgisine sahip. Season 2de 1300 elosu vardı. Troller yüzünden böyle az yoksa o da bi 1500-1600 lük oyuncu kendisi.

Ikimiz de ayni şehirde, aynı sokakta oturuyoruz. Aradığımız oyuncunun Tekirdağ ilinden olması ve Westte oynaması gerekiyor.

Her türlü turnuvalara katılabiliriz hiç bir sıkıntı olmaz. Başvuru yapıcak olan arkadaşlar bana özel mesaj atabilirlerse çok sevinirim.

Support Tekirdağ ilinden olmasa da olur sıkıntı yaratmaz. Hedefimiz iddialı bir takım olup, turnuva kazanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztaofeelthepower -- 9 Ocak 2013; 13:08:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ztaofeelthepower

Başlıkta yazdığım gibi arkadaşlar. Arkadaşımla 2 kişiyiz şuanda.

Öncelikle kendimden başlıyorum. AD carry pozisyonunda oynuyorum. Lasthit 10 dakikada sıkıntısız 100 cs, laning phasede sorunsuz, harrass bilgim fazla, çoğu uygun team compları biliyorum, teamfightlarda olabildiğince en iyi pozisyonu alabiliyorum. karşı takıma göre item alma önplanımda, stratejik zekam ileri seviyede.

Arkadaşım Mid lane oyuncusu. O da nerdeyse benim gibi oyun bilgisine sahip.

Ikimiz de ayni şehirde, aynı sokakta oturuyoruz. Aradığımız oyuncunun Tekirdağ ilinden olması ve Westte oynaması gerekiyor.

Her türlü turnuvalara katılabiliriz hiç bir sıkıntı olmaz. Başvuru yapıcak olan arkadaşlar bana özel mesaj atabilirlerse çok sevinirim.

Support Tekirdağ ilinden olmasa da olur sıkıntı yaratmaz. Hedefimiz iddialı bir takım olup, turnuva kazanmak.

Support Tekirdağ ilinden olmasa da olur sıkıntı yaratmaz

genç supportlar tepkili

• Supportları küçümsedin bu yakışmadı.
  • Hocam Çorluya gel. Buradaki internet kafelerde ciddi ve iyi oyuncular mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++ :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanubS9 -- 9 Ocak 2013; 8:37:12 >
  • Hedefimiz iddialı bir takım olup, turnuva kazanmak.

Gayet farklı ve hoş bir hedef. BAŞARILAR.
  • ist sup. olursa gelebilirim :)
  • Rakı sizdense koşarak gelirim.Beyaz peynir ve kavun benden...
  • Elonu yazsaydında takıma girecek olanlar tespit etseydi stratejik zekan olup olmadığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UchihaEziği -- 9 Ocak 2013; 12:53:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.