Şimdi Ara

Tekken 5 demo ile ilgili izlenimlerim... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Tekken 5 demo ile ilgili izlenimlerim...

Tekken 5 demo ile ilgili izlenimlerim...

• Karakterler
  • Güzele beniyo..
  • Arkadaşlar hadi bugün de geçti desek 24üne 2 gün kalmış olacak.
    Bu arada hala demoyu oynuyorum. Hakikaten oyuna renk gelmiş. Hemen hemen arka fondaki herşey kırılıp bükülüyor oynarken, biri yere düştüğü zaman zeminin kırılma efekti de çok güzel.

Bu arada Raven ile biraz ustalaştım, fakat o kadar da süper güçlü bir karakter olmadığına karar verdim. Yani kendi çapında güçlü fakat jin (yeni), kazuya, nina, steve tarzı hızlı elemanlara karşı pek bişey yapamaz kanısındayım. Aslında bu yorumu yapmak için biraz erken, hele bir full versiyonu oynayalim..

Bu arada diğer karakterlerin demosunu izlerken birşey dikkatimi çekti, artık her karakterin reversal hareketi farklı. Eskiden bir karakterle reversal yaparken (çoğunlukla b+2+4 şeklindedir) aynı animasyonu görürdünüz, fakat bu değişmiş. Bir de tutmalardan kurtulurken de her karakterin animasyonu farklı.

Bir de tekken 4'teki gibi yukarı itince sonsuz bir yürüme moduna geçemiyorsunuz, yukarı itip çekerseniz Sidestep yapıyosunuz, durup dururken yukarı basılı tutarsanız adam yerinde zıplıyor. Bana biraz tekken 3 veya Tekken tag'i anımsattı. Bana öyle geliyor ki bu oyun serinin en iyisi olacak.

İyi günler...

• bu arada Aguney, saol resimler için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguen -- 21 Şubat 2005, 20:06:21 >
  • ankarada fantazide var penguen kardeş , en alt katta sağda bir kalabalık görürüsen unutma o tekken 5 dir

oyun fazla abartılmış bence arcade makinada çok fazla enerji götürme olayı var her karakterin ve hava komboları fazlasıyla uzun , değmiyecek zannettiğiniz bir hareketin öyle bir devamı geliyor ki , ağzınınz açık bakarsınız.( forever hwoarang )
  • hadi ya , fantaya gelmis mi? Peki su bahsedilen memory ve DAN olayi mevcut mu? Hemen yarin gidiyorum.

Gerci oburgun de PS2'ye cikiyo zaten. Cumlemize hayirli ugurlu olsun rebel arkadas. Kusura bakma Konsol yarislarina daha sonra pek katilamadim ama sen cephemizi basariyla savunmussundur...

Hoscakal
  • cepheyi savunurken rütbeden olduk penguen kardeş.
  • hadi ya o niye ki? üzüldüm...
  • elemanın biri gaz verdi modlara ,zaten modlar (bence) ezbere hareket edip(%90) bu elemanın gazına geldiler bizim hesap engellendi, tabi bizim için böyle şeylerin pek fazla önemi yok sadece duyarlı olmakta fayda var.
  • bosver ya, zaten forum darmadagin olmus, millet millete bes para etmez diyor, kimsenin umrunda degil, vallahi bazen birakasim geliyor bu forumu. Bu gidisle de onu basaracaklar yani.. Herkes bir zafer kazanmanin pesinde, bilgi paylasmaktan cok en cok ben biliyorum derdinde, uzuyor beni, uzuluyorum, yipraniyorum yani... Nerede o eski gunler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.