Şimdi Ara

Tekken 6 [ÇIKTI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Oyun, 24 Kasımda çıktı arkadaşlar. 5.50 GEN-D2 de sorunsuz çalışıyor. İlk izlenimlerimi sorarsanız, grafiklerde çok fark yok ama üzerlerinde ufak değişlikler yapılan karakterler ve yeni mekanlarla oynamaya değer bir oyun

• Tekken tekkendir her zaman ve en favori fighting oyunlarımdan birisidir.
    Şimdi iniyor akşam bakacam...
  • Evet Tekken Tekken'dir.

Karekterlere zaten birşey söylemeye gerek yok sanırım
  • Ben sevmedim Doğru tekken tekkendir, fakat bir önceki oyun ile neredeyse aynı. T:DR ile pek bir fark göremedim.
  • arkdaşlar oyunda ghosting sorunu yaşayan var mı? yoksa bende mi sorun var?
  • Oyun tekken 5'e göre neredeyse 2 kat hızlı buyüzden makinan fat ise ghosting kaçınılmaz tekken 5 ta bile görülebiliyordu. 2000'in ekranını görmedim hiç bişe diyemiyeceğim.

Grafikler bence gelişmemiş hatta birazda düşüş var ama efekler çok iyi olmuş mekanlardaki ışık yansımaları, atmosfer çok iyi. Son hayvani yaratıksa dişlerinizi sıkıp psp,yi duvara vurmayanızı sağlayabilir stres yapmayın
  • yok fat değil 2000 benimki. Özellikle eddie yi seçtiğimde dovüş başlangıcında çok belli oluyor hareketlerden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

Oyun tekken 5'e göre neredeyse 2 kat hızlı buyüzden makinan fat ise ghosting kaçınılmaz tekken 5 ta bile görülebiliyordu. 2000'in ekranını görmedim hiç bişe diyemiyeceğim.

Grafikler bence gelişmemiş hatta birazda düşüş var ama efekler çok iyi olmuş mekanlardaki ışık yansımaları, atmosfer çok iyi. Son hayvani yaratıksa dişlerinizi sıkıp psp,yi duvara vurmayanızı sağlayabilir stres yapmayın

Yaw o sondaki yaratık (azazel) tam bir sinir germe için yapılmış...

• Azazel Nefret Edenler Topluluğu Kurucam

Yeni karakterler gelmiş Hoşgelmişler

yav bazen psp yi kırasım geliyo küfür edip kapatıyorum aleti Öyle bi saldırıyolar ki vurmana fırsat vermeden K.O. diyo kalıyosun

• ps3 ve xbox 360 vers.ile aynı..oynanıs daha hızlandırılmıs daha seri hareketler yapabiliyoruz artık.

grafiklerde kucuk değişiklikler var..bir önceki oyuna göre makyajlama yapmıslar cok daha guzel gorunuyor..ben begendim acıkcası..
  • Tekken 6 da ilerlemeli dövüş olmayacak mıydı
  • Soul Calibur : Broken Destiny oynayın Tekken'in adını ağzınıza almazsınız o kadar söylüyorum.

Kratos'la , Cervantes'le dövüşmenin zevki başka.
  • Yok be ya hayvan gibi kılıçlarla, tip tip kesici yarıcı aletlerle dövüşmek beni hiç sarmıyor.
    Seri şekilde kombolarla başını döndürmek. Rakibi kaldırıp kaldırıp yere vurmak. Sağlam bir hareketten sonra Law'un bağırışını duymak daha zevkli oluyor
  • 5.00 m33-6 da deneyen var mı?
  • Fix li halini indirirsen rahatça oynarsın
  • Soul caliburda güzel tabiki ama maalesef tekkenin yerini tutamaz...
  • tekken benim psp alma nedenimdir acikcasi dark tan sonra heycanla bekliyodum zaten ama ps3 te oynadigimda hayal kirikligina ugradim ozellikle 2 kisi oynadigimizda dehset bi loading ekrani beni baya uzmustu toplamda 20 saniyelik oyun icin her raund assa yukari 1 dakika beklememiz gerekiodu ozellikle team battle da . psp versiyonud aha basarili olmus. bu iyi bisey en azindan sevindim bu konuda.

oyunda ilgimi ceken sey extra olarak sekil dursun die aldigim silahalari sanirim artik kullanabiliyoruz . giyisilerin bi getirisi varmi orasini bilimyorum .

genel olarak basarili buluyorum oyunu mutlaka denemelisiniz
  • of süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .nevermind

5.00 m33-6 da deneyen var mı?

fixed lı olarak indir çalışır kardeş.hako da tek link var. benim psp 5.00m33-6 indirdim oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus28 -- 2 Aralık 2009; 19:12:29 >
  • Tekken tekkendir ve gayet güzel görünüyor bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.