Şimdi Ara

Tekken 6 İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
17.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

quote:

Bu arada ben PC'e kayıyorum artık Xbox360'dan sonra. Ne kadar komik değil mi ? Online oyun için PC ve PS3 artık.

Aynı durum bende de var. Trajikomik bir durum.

Tekrar Xbox360'a dönüyorum ben dostum. Dayanamadım artık. :) Ama aynı zamanda PC ve PS3'e de ağırlık vericem (PSN falan değil ama aman allah korusun)

Belki ben de dönebilirim en azından yılbaşına kadar düşüneceğim, ama dönersem garantili konsol almadan dönmem o kadar yatırım yapıp 3k görürsem içime oturur. Özellikle Tekken 6'nın da bunda etkisi olacak bakalım zaman ne gösterecek.

Aynen öyle. Tekken 6'nın etkisi olacak orjinale geçmemde.

Akşama denk gelirsek Tekken 6 atıcaz unutma ha...

• eyvallah
  • Test
  • quote:

quote:

Bu arada ben PC'e kayıyorum artık Xbox360'dan sonra. Ne kadar komik değil mi ? Online oyun için PC ve PS3 artık.

Aynı durum bende de var. Trajikomik bir durum.

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Lag lag diye diye öldünüz, kardeşim biz kendi aramızda hergün maç yapıyoruz arkadaşlarla, ben sadece dün rastladım lag olayına oda çok az.

Live olayınıda gördüm , psn le hiçbir farkı yok artık.

Hocam valla oyun dün elime geçti ve dün akşam denedim, açıkçası adamakıllı bir maç yapamadım ama sen de dün lag vardı diyorsun bundan sonra oyuna PS3 üzerinden devam edeceğim bakalım umarım dediğin gibi normalde daha iyidir. Bu arada Namco lag için patch çıkaracağını açıkladı yani lag olayını onlar bile kabul ediyorlar. X360'ta 100 maçı devirmiştim ve sadece 2-3 maçta lag oldu, dün PS3'teki halini görünce şok oldum yani arada çok fark vardı ama dün çok lag vardı demişsin o sebeple genel durum hakkında konuşamam.

zaten lag yok demiyorum var, ama öyle abartılacak kadar yok , yabancılarla oynadığın da daha fazla ama kendi aranda bu lag baya düşüyor.

• Abi bırak ya dün yaşadığımı ben bilirim Tekken 6'da.

Live'ın farkı yok diyorsun PSN ile bilmem ne kadar süre kullandın Live'ı ama alakası bile yok PSN ile.

Live'ın online altyapısı PSN'den daha iyi. Lag yok birşey yok. Acı ama gerçek. Kabul edin artık bu durumu.
  • Bir halta yaramaz Tekken, ayni oyun tekrar tekrar pisirilip getiriliyor. Hic bir farki yok Tekken 3 ile 6'nin.

Saglam bir MK istiyorum.
  • İlk mesajın 2. ss sinde( 3 kangurunun yerde yattığı ss) ki bölüme nasıl ulaşabilirim sanırım champing bölümü ve boss uda Roger jr ayrıca champing de karakterlerin ikisinide değiştirebiliyor muyuz ss de olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:EMRE:.

İlk mesajın 2. ss sinde( 3 kangurunun yerde yattığı ss) ki bölüme nasıl ulaşabilirim sanırım champing bölümü ve boss uda Roger jr ayrıca champing de karakterlerin ikisinide değiştirebiliyor muyuz ss de olduğu gibi.

Hakikaten buna hiç dikkat etmemiştim yeni gördüm, değiştiremedim ama belki vardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .:EMRE:.

İlk mesajın 2. ss sinde( 3 kangurunun yerde yattığı ss) ki bölüme nasıl ulaşabilirim sanırım champing bölümü ve boss uda Roger jr ayrıca champing de karakterlerin ikisinide değiştirebiliyor muyuz ss de olduğu gibi.

Hakikaten buna hiç dikkat etmemiştim yeni gördüm, değiştiremedim ama belki vardır.

Arkadaşlar o single değil coop senaryo oyanıştan bir resim. Coop desteği yayınlanacak patch'in içinde gelecek, bu patch sayesinde hem laglar düzelecek hem de bu coop desteği gelecek (hem online hem de aynı makinedan oynanabilecek diye biliyorum), başka ne içeridğini ben de bilmiyorum. Patch tarihi şu an kesin değil ama çıktığında oyun herşeyiyle mükemmel hale gelecek.

Edit: Affliction dostum sana sanırım PM atılamıyor o sebeple buraya yazıyorum. Bizim vizeler erkene alınmış geçen gün de zaten notları toparlayabilmek için evde değildim, düzenleme yapmaktan oyuna giremedim. İki hafta yani vizeler bitene kadar oyuna giremeyeceğim. İki hafta sonrası Tekken'e hızlı bir dönüş yapacağım artık o zaman rahat rahat saatlerce oynarız. Oyuna şu sıralar giremeyeceğim için kusura bakma. :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 11 Kasım 2009; 23:32:38 >

• bitirdim bugün traş. Soul Calibur 4 gibi bıktırmayacak bir oyun çıkaramadılar şu konsola be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozuma

bitirdim bugün traş. Soul Calibur 4 gibi bıktırmayacak bir oyun çıkaramadılar şu konsola be.

kratos ver değilmi o oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

bitirdim bugün traş. Soul Calibur 4 gibi bıktırmayacak bir oyun çıkaramadılar şu konsola be.

Psp versionunda var
    Ayrıca incelemeyi yapan şahısa sormak istiyorum.
    Campaign' de iki farklı dövüşçüyü nasıl kullanabiliyoruz?
    Alisa' dan bıktım, farklı karakterleri geliştirmek istiyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Psp versionunda var
    Ayrıca incelemeyi yapan şahısa sormak istiyorum.
    Campaign' de iki farklı dövüşçüyü nasıl kullanabiliyoruz?
    Alisa' dan bıktım, farklı karakterleri geliştirmek istiyorum artık

bir üstte cevabı vermiş arsenic

• quote:

Affliction dostum sana sanırım PM atılamıyor o sebeple buraya yazıyorum. Bizim vizeler erkene alınmış geçen gün de zaten notları toparlayabilmek için evde değildim, düzenleme yapmaktan oyuna giremedim. İki hafta yani vizeler bitene kadar oyuna giremeyeceğim. İki hafta sonrası Tekken'e hızlı bir dönüş yapacağım artık o zaman rahat rahat saatlerce oynarız. Oyuna şu sıralar giremeyeceğim için kusura bakma. :(((

Keyfine bak.
  • uzun zamandır tekken oynayıcısıyım bana göre en güzel tekken tag tournament favorimdir
  • bir şey eksik olmuş oyun 60 fps bunu belirtelim lütfen
  • meraba
  • bende tekken 6 da onlıne sorun yasıyorum yardımcı olabılırmısınız
  • quote:

Lag lag diye diye öldünüz, kardeşim biz kendi aramızda hergün maç yapıyoruz arkadaşlarla, ben sadece dün rastladım lag olayına oda çok az.

Live olayınıda gördüm , psn le hiçbir farkı yok artık.

Yapma gözünü seveyim hocam.

Nasıl fark yok LIVE ile PSN arasında ya.

Ban yedikten sonra PSN çilesi çekiyorum kaç aydır, ucuz etin yahnisi derler de bu kadar da ucuz bir sistem olmaz.
  • eski tekkeni tek gecerim hey gidi gunler hey

ne oynardim bununla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.