işin kötü yanı defans oyuncularım yaşlanıyor ve yerlerine regen bulmakta zorlanıyorum. transfer bütçemi de 56 milyon euro'ya düşürmüşler
Kabul et bence manchester kaliteli
ben olsam geçerdim
geç manuya yenı heyecanlar yaşa ıngıltere lıgı oyunda çok zevklıdır
Benim basıma gelen aman senin de başına gelmesin Beşiktaştım Milan a gittim Beşiktaş UEFA da karşıma çıktı deplesmanda 2-0 yenildim ev sahibiyken de 1-0 Ama bence git Rooney felan var kadroyu düzenlemeye gerek kalmaz 2-3 takviye yaparsın yeter
Yeni takım yeni heyecan
düşünme bile direk geç yeni heycanlar yaşarsın
küçük takımlar her zaman daha zevklidir 2yada 3. ligten takımı yükseltip avrupada oynamak büyük bi zevk
Ben genelde bu tür teklifleri kabul ettiğimde, eski takımımı, eski oyuncularımı özlüyorum. Sanki gerçekten ayrılmışsın gibi oluyor, aynı heyecanı yaşayamayıp oyunu kapatıyorum. Bence reddet!
Etme
Ben olsam kalırdım Juve'de.Oranın efsanesi olurdum.
Bence Man Utd. teklifini kabul et.
Forever İngiltere Premier Lig
kabul etme juve ile şampiyonlar ligini al
Bir takıma emek verdikten sonra başka bir takıma geçmek insanı üzüyor . Diğer takımı yapılandırmak felan zor iş . Ben sırf bu yüzden Sevilla'ya gitmedim ( takımım Karşıyaka )
şamp ligini al sonra seç beğen geç derim. ingiltere ligi çok farklı ve zevkli bir lig. hollanda ve italyadan sonra en sevdiğim lig bu oyunda
Dortmund ile başladım 3 yıl içinde Manchester City den filan teklif geldi fakat Ş.Ligi'ni almadan bırakmadım. Sonra istifa ettim. 4 ay sonra Inter'in başına geçtim. Yine 3. yılımdayım. Kariyer yapmak istiyorsan amacına ulaştıktan sonra takım değiştirmelisin diye düşünüyorum
Fenerbahçe ile kariyerime başladım, ilk senemde aldım UEFA kupasını. Sonra bu kariyerden sıkıldım (Türkiye kupası maçları vs. çok sıkıyor), Lille ile başladım. Bundan da sıkıldım Fenerbahçe'ye döndüm. Gene sıkılında yeter artık dededim, yeni oyun açacağıma başka takıma giderim, Atletico'ya gittim
Bu da benim fm hikayem işte
Hocam Juve'de kalırsan, kulubün sana olan bağlılığı ve güveni artıyor. Her takımda böyle. Zaten yazıyor gün geçerken, açıklamalarda.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Beauty
juventus daki futbolcu larini 1£ den satis listesine koy gec manu nun basinda teklif yap 1£ dan teklifini kabul ederler ayni kadroyu orda kurarsin