Şimdi Ara

Tekne mi alirsiniz yazlik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El otobos

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Yazlık ve motosiklet.

Yazlık olursa zaten motorsiklet işi kolayda almam ben.Güvensiz geliyor.%80 psikopat neredeyse ülkede,arabadan bile çekiniyorum
  • ben yazlık alırım teknenin vergisiydi kaptanıydı bağlamasıydı bakımıydı uğrasılmaz. tabı sadece 200 bin liran varsa uğraşılmaz

senede 2 mılyon kazanan adama koymaz bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

ben yazlık alırım teknenin vergisiydi kaptanıydı bağlamasıydı bakımıydı uğrasılmaz. tabı sadece 200 bin liran varsa uğraşılmaz

senede 2 mılyon kazanan adama koymaz bunlar

2 milyon kazansam burda işim ne Yazlığı Alaçatı Porttan alır,önüne koyarım tekneyi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Yazlık ve motosiklet.

Yazlık olursa zaten motorsiklet işi kolayda almam ben.Güvensiz geliyor.%80 psikopat neredeyse ülkede,arabadan bile çekiniyorum

Ekipmanların sağlam olursa pek güvensiz değil bence. Her yerde psikopat var o zaman sokağa bile çıkmayalım mı? Motosiklet keyfinden mahrum kalamam :)

• quote:

quote:

quote:

Yazlık ve motosiklet.

Ekipmanların sağlam olursa pek güvensiz değil bence. Her yerde psikopat var o zaman sokağa bile çıkmayalım mı? Motosiklet keyfinden mahrum kalamam :)

Yok abi,benlik iş değil.Sevenler çok,ben bakmayı seviyorum dışardan

• Yazlık.Teknenin falan barınma parası bakımiydı derken daha çok para harcarsın ben kendimizden biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MRQARİZMA

Yazlık.Teknenin falan barınma parası bakımiydı derken daha çok para harcarsın ben kendimizden biliyorum

Nasil bir tekneydi,fiyatini ve masraflarini burdan veya ozelden yazarsaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

quote:

quote:

quote:

quote:

250 ye alınan yazlık denize uzak dedi

Kuşadası veya Çeşmeden bakıyoruz.250 ye denize yakın yerler Kuşadasında var fakat ev 20 senelik.Çeşmede anca dağda bayırda var.Yeni Foçada yazlık var zaten anneannemlerin denizin dibinde fakat Yeni-Eski Foça rezil yerler.Gümüldürde eğlence yok,bana uymaz.İzmir çevresinde başka yerde kalmadı zaten.

Oralar öyle fakat çanakkale yalova vs. yerlerde çok ucuza çok güzel yerler var düşünülebilir

Ben 17 yaşındayım,babam 47.Adam yıllardır yol gidiyor,bayılmış artık.Ben de yazları haftanın 3-4 günü iş yerindeyim.İkimizin işten çıkıp eve gider gibi gitmemiz lazım mecbur.Ev-iş 60 km yazlıgında işten 60-80 km uzagında olması lazım o da en fazla O yüzden direkt Kuşadası en ideali.

Babanız emekli olduğunda her yer olur o zaman pek sıkıntı kalmaz çanakkalede vardı bizim de, çok iyiydi ama çok fazla sivrisinek vardı. 70-80 bin liraya oralarda falan çok iyi yazlıklar var

Canakkale geyikli dalyandayiz villa yazliklar 120.000 civari denizi tertemiz ama soguk olabiliyor.Denize 0 sayilir

• quote:

Orijinalden alıntı: IV. Lannister

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

250 ye alınan yazlık denize uzak dedi

Kuşadası veya Çeşmeden bakıyoruz.250 ye denize yakın yerler Kuşadasında var fakat ev 20 senelik.Çeşmede anca dağda bayırda var.Yeni Foçada yazlık var zaten anneannemlerin denizin dibinde fakat Yeni-Eski Foça rezil yerler.Gümüldürde eğlence yok,bana uymaz.İzmir çevresinde başka yerde kalmadı zaten.

Oralar öyle fakat çanakkale yalova vs. yerlerde çok ucuza çok güzel yerler var düşünülebilir

Ben 17 yaşındayım,babam 47.Adam yıllardır yol gidiyor,bayılmış artık.Ben de yazları haftanın 3-4 günü iş yerindeyim.İkimizin işten çıkıp eve gider gibi gitmemiz lazım mecbur.Ev-iş 60 km yazlıgında işten 60-80 km uzagında olması lazım o da en fazla O yüzden direkt Kuşadası en ideali.

Babanız emekli olduğunda her yer olur o zaman pek sıkıntı kalmaz çanakkalede vardı bizim de, çok iyiydi ama çok fazla sivrisinek vardı. 70-80 bin liraya oralarda falan çok iyi yazlıklar var

Canakkale geyikli dalyandayiz villa yazliklar 120.000 civari denizi tertemiz ama soguk olabiliyor.Denize 0 sayilir

Ben de karabigada denizatı sitesindeydim hocam geçen seneye kadar

• IV. Lannister kullanıcısına yanıt
    Maalesef bize cok uzak.Kusadasi ya da Cesme olmak zorunda.Cesme bile biraz uzak kaliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.