Şimdi Ara

teknik direktörümüz kim olmalı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

teknik direktörümüz kim olmalı...

yada

Bu iki portekiz kombini yapılmalı. Hocanın yanında yada üstünde kesin teknik bilgisi yüksek insanlar bulunmalı.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Bu söylediklerin son derece profesyonelce şeyler. Bu takıma ve başkana aşırı ters.

• Tabii ki Emre olması lazım, bu kadar borc varken kaliteli Td 5m ve butce isteyecekken, Emre takımda 12 hafta gecirip eksikleri ve takımı gormusken Emre ile devam edilmelidir.

• iyi bir cevap yazacaktım ama gördüm ki bjk'lisin. teknik direktörümüz kim olmalı... 

aklı selim olan fb taraftarı, kulübün an itibariyle olduğu mevcut kadrosuna dışarıdan, iyi bir yabancı bir hoca takviyesi yapılmasının kısa vadede bir getirisi olmayacağına hemen idrak eder. ilk sezon çöpe gider. ikinci sezonu da bonus olarak veririz. td dediğin, rakip takımın taktiğini çözer. kendi takımı için taktik üretir. bu taktikleri de oyuncusuna nasıl öğretebileceği ve uygulatabileceği konusunda hem sabırlı hem de bilgilidir. fayda alamayacağı oyuncu, sistemine ayak uyduramayacağı oyuncu ve kafası çalışmayan oyuncuyu takımında tutmaz. hal böyleyken, emre'yi, td görevine soyundurduktan sonra bu gömleği onun üzerinden çıkarmaya çalışılırsa.. kapat dükkanı gitsin. herkes işine baksın, fb'yi unutun derim. teknik direktörümüz kim olmalı... 

• Sir vitor pereira
    Gelirmi orasını bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killforyou1981

Sir vitor pereira
    Gelirmi orasını bilmem

hocam tebrikler fakat bu adamdan bi halt olacağını sanmıyorum..Ali Koç sene sonu hocayla birlikte bavulunu toplar sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

hocam tebrikler fakat bu adamdan bi halt olacağını sanmıyorum..Ali Koç sene sonu hocayla birlikte bavulunu toplar sanırım

Alıntıları Göster

Hocam t.şk geçerken gerçek oldu olucak iş değil

Bunu getireceğine emre ile devam et işte madem para yok kimse gelmiyor

hiç olmazsa kredin olur ersun yanal ı getirmekten hiç bir farkı yok ki ersun bundan daha iyidir

• Ulan vitor gelecegine ADVOCATi getir daha iyi olurdu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.