Bu iki alman kombini; yada Bu iki portekiz kombini yapılmalı. Hocanın yanında yada üstünde kesin teknik bilgisi yüksek insanlar bulunmalı. |
teknik direktörümüz kim olmalı... (2. sayfa)
-
-
Bu söylediklerin son derece profesyonelce şeyler. Bu takıma ve başkana aşırı ters.
-
Tabii ki Emre olması lazım, bu kadar borc varken kaliteli Td 5m ve butce isteyecekken, Emre takımda 12 hafta gecirip eksikleri ve takımı gormusken Emre ile devam edilmelidir.
-
iyi bir cevap yazacaktım ama gördüm ki bjk'lisin.
aklı selim olan fb taraftarı, kulübün an itibariyle olduğu mevcut kadrosuna dışarıdan, iyi bir yabancı bir hoca takviyesi yapılmasının kısa vadede bir getirisi olmayacağına hemen idrak eder. ilk sezon çöpe gider. ikinci sezonu da bonus olarak veririz. td dediğin, rakip takımın taktiğini çözer. kendi takımı için taktik üretir. bu taktikleri de oyuncusuna nasıl öğretebileceği ve uygulatabileceği konusunda hem sabırlı hem de bilgilidir. fayda alamayacağı oyuncu, sistemine ayak uyduramayacağı oyuncu ve kafası çalışmayan oyuncuyu takımında tutmaz. hal böyleyken, emre'yi, td görevine soyundurduktan sonra bu gömleği onun üzerinden çıkarmaya çalışılırsa.. kapat dükkanı gitsin. herkes işine baksın, fb'yi unutun derim.
-
Sir vitor pereira
Gelirmi orasını bilmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: killforyou1981
Sir vitor pereira
Gelirmi orasını bilmemhocam tebrikler fakat bu adamdan bi halt olacağını sanmıyorum..Ali Koç sene sonu hocayla birlikte bavulunu toplar sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: carloskahocam tebrikler fakat bu adamdan bi halt olacağını sanmıyorum..Ali Koç sene sonu hocayla birlikte bavulunu toplar sanırım
Alıntıları GösterHocam t.şk geçerken gerçek oldu olucak iş değil
Bunu getireceğine emre ile devam et işte madem para yok kimse gelmiyor
hiç olmazsa kredin olur ersun yanal ı getirmekten hiç bir farkı yok ki ersun bundan daha iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan vitor gelecegine ADVOCATi getir daha iyi olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X