Ebru Gündeş çıkmasaydı çok mu eksik olurdu? Yada bedava çıkacak hiç birini bulamaz mıydınız? Gerçekten çok yazık. |
Teknik hizmet bedeli 52 milyon TL (2. sayfa)
-
-
Gördüğüm kadarıyla Festivanın hem organizasyonu var hem de başka bir Lokasyonda daha kayıtlı görünen ve etkinlikler için Mısır, Şekerleme vb mamüller sağlayan bir firması daha.
Belki ikisi de ayrıdır bilemedim, organizasyonu alıyorsun çok güzel KAMU'yu emcüklüyorsun.
100 kişi çalışıyormuş falan da yazıyor yahu 1 hafta çalışsalar kaç para harcayacaklar?
Bir kaç sanatçının gönlünü hoş beş edicez diye halkı emcüklemişler, laiklik ve cumhuriyetçilik bu değil kardeşim..
Konser yapalım fonları söğüşleyelim vs vs.
-
Reis ve akp bunun 10 bin milyon katını yapıp %52 oy almaya devam ettiği ve kanuni hukuki bir yaptırıma uğramadığı için bende milyonda birini yapayım demiş olabilir . Kimse tepki göstermezse 5-10 kat fazlasını yapar böyle böyle yeni akp ve reisin alternatifi olmayı başarır . Çünkü bu ülkede devleti soyanlar ancak binlerce troll maaşı ödeyebilir ve seçimler için milyarlarca para harcayabilir . Parasız kimseye oy vermez millet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O 17milyonda menejerine veya şirketine gitmiştir 3te 1i sanatçıya gider belki... Bu ülkede aracılık daha kazanclıdır elmayı üreten değil pazarlayan kazanır hep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demiyecek işte. Yapmayacak işte. Eleştirdiğini sende yapıyorsan farkın ne ?
Sen doğru duracan ki EĞRİ belli olsun. İki eğri arasında ama ben daha az eğriyim diye iktidar olamazsın.
Ayrıca AKP bu dediğin gibi 10 bin milyon katını yapıyorsa bak böyle İFŞA EDECEN BELGELERİ YAYINLAYACAN Kİ. Halk görsün. 2 haftadır kıvranıyor saçmalıyor resmen ABB. Neden 20 yıldır iktidarıda böyle sıkıştıramıyor muhalefet. Her gün yeni iddia söylemek her hafta yeni bir şey söylemek yerine ayda 1 kere söyle ama doğru dürüst belgeli bilgili ve inandırıcı söyle.
Kesin AKP'de yapıyordur deyip belge yok bilgi yok isim yok veya yalan yanlış algı söylemler ile öyle geçiyor bazıları. Ve birde şu var sapla samanı karıştırma var muhalefette sürekli.
Konu Konser giderleri adam diyor ki yola şu kadar harcamışlar onun dengi o değil ki. Koser gideri 60-80 milyon rakamlar konuşulurken yok Anka park maliyeti değil bunun muhadili veya makam aracı değil uçak gideri değil. Yapılan hizmetler değil.
Sen kendine yakın firmaya onlarca kez uçuk konser ihaleleri vermişin iddialar bu ve 2 haftadır buna açıklama getiremeyip kıvranıyorsun sıkıntı bu. Bak ben CHP'yi biraz tanıyorsam Pazartesi açıklama yapacakmış Mansur Yavaş. Ama abii AKP diyecekler ve alakasız belediyelerden veya Melih Gökçekten örnekler vereceklerdir...
-
Belgeleri Sayıştay açıklıyor (du) 17-25 Aralık 2013 tesavcilar açıkladı , muhalif vekiller soruyor ticari sır deniyor Cimer cevap vermiyor . Hakimler savcılar zaten akp 'den seçiliyor, memurların nerdeyse hepsi akp döneminde atanmış kim bilgi sızdıracak ki ! Ankarada akp belediyeyi almış olsa ve 44milyon değil 444 milyon harcanmış olsa kimsenin haberi bile olmayabilir zaten büyük ihaleleri canlı yayında yapılıyor 5-10 milyarlık ihaleler. akp dönemi olsa yandaşa habersiz verilirdi
Tabii ki bu yapılan etik değil seçimden önce konum vardı 2 arsadan 10 daire bir o kadar işyeri almasını etik bulmadığım için konu açmıştım ama seçim olsa 2 kötüden daha az kötü olanı vericem yine..seçimde Sinan ogana verdim 2. Turda ise daha az kötü Kılıçdaroğlu 'na verdim ( gücü az olduğu için ) Mansur Yavaş bu 2sinin yanında evliya kalır yine de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X