Şimdi Ara

Teknik olarak kim biliyor bunu??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öyle görünmesi normal, sata diskler çıkarılabilir disk olarak görünür
  • ok .. geriye anakart güncellemesi kalıyor galiba. Adem81 kardeş "Driver Magic" link i çalışmıyor ama bilginize.
  • BİOS u Flash ladım bile banamısın demedi. Hala saatin yanında bana sırıtıyor "Donanımı Güvenle Kaldır" diye. Noolcak ????? Galiba daha fazla vakit kaybetmeden, Hızlı Sisteme yollamalı!!! olacak gibi diil kafayı yedirtti bana ya helaaal olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: DECEKADU

ok .. geriye anakart güncellemesi kalıyor galiba. Adem81 kardeş "Driver Magic" link i çalışmıyor ama bilginize.

Driver magic linki çalışıyor.

http://rapidshare.com/files/36088725/DrvgenPro.EXE
  • kardeş sistemde bir sorun yok sata diskler bilgisayar çalışıyorken sisteme takılıp sökülebilme özelliğine sahipler (üzerinde işletim sistemi yoksa tabii) bu yüzdende windowsa sata sürücülerini yüklediğinizde çıkarılabilir disk olarak görünürler, sata sürücülerini (ide sw diye geçiyor olmalı) çıkartırsanız o işaret kalkar ama sata diskiniz ide performansı ile çalışır
    quote:

BİOS u Flash ladım bile banamısın demedi. Hala saatin yanında bana sırıtıyor "Donanımı Güvenle Kaldır" diye. Noolcak ????? Galiba daha fazla vakit kaybetmeden, Hızlı Sisteme yollamalı!!! olacak gibi diil kafayı yedirtti bana ya helaaal olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

kardeş sistemde bir sorun yok sata diskler bilgisayar çalışıyorken sisteme takılıp sökülebilme özelliğine sahipler (üzerinde işletim sistemi yoksa tabii) bu yüzdende windowsa sata sürücülerini yüklediğinizde çıkarılabilir disk olarak görünürler, sata sürücülerini (ide sw diye geçiyor olmalı) çıkartırsanız o işaret kalkar ama sata diskiniz ide performansı ile çalışır
    quote:

BİOS u Flash ladım bile banamısın demedi. Hala saatin yanında bana sırıtıyor "Donanımı Güvenle Kaldır" diye. Noolcak ????? Galiba daha fazla vakit kaybetmeden, Hızlı Sisteme yollamalı!!! olacak gibi diil kafayı yedirtti bana ya helaaal olsun

Yappmaaa yaaaw... Yani problem olmaz diyorsun. Ama şimdiye kadar böle bişi yapmadı 1-2 aydır peydah oldu bu makinaya. Partitionmagic ile 3 e böldüydüm, ondan sonra oldu galiba yanlış hatırlamıyorsam. Yani problem yok diyosan hiç dağıtmiim makinayı

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

ok .. geriye anakart güncellemesi kalıyor galiba. Adem81 kardeş "Driver Magic" link i çalışmıyor ama bilginize.

Driver magic linki çalışıyor.

http://rapidshare.com/files/36088725/DrvgenPro.EXE

Evet kardeş bu sefer oldu dün akşam link bir türlü açmadı. Bi de T.C genelinde bi arıza vardı bildiğim kadarıyla ondandı heral. Şinci indiriyorum programı, saol

• arkişim..
    anakart'ın marka modeli ne ise sitesine gir
    oradan tüm driver'ları aç bak
    Chipset ve Inf driver'ı ile beraber yeni driver 'ları yüklemen gerekir
    Cd 'deki ler eski driver'lar.

O driver'ın ne oldugunuda söyliyim sana : Sata Controller Driver'ı hadi bakalım yaşadınız yine

ve onu Bios'^dan kapatabiliyosun biliyomusun

neyse bu kadar Kolay Gele
    SAYGI!!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.