öyle görünmesi normal, sata diskler çıkarılabilir disk olarak görünür
ok .. geriye anakart güncellemesi kalıyor galiba. Adem81 kardeş "Driver Magic" link i çalışmıyor ama bilginize.
BİOS u Flash ladım bile banamısın demedi. Hala saatin yanında bana sırıtıyor "Donanımı Güvenle Kaldır" diye. Noolcak ????? Galiba daha fazla vakit kaybetmeden, Hızlı Sisteme yollamalı!!! olacak gibi diil kafayı yedirtti bana ya helaaal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: DECEKADU
ok .. geriye anakart güncellemesi kalıyor galiba. Adem81 kardeş "Driver Magic" link i çalışmıyor ama bilginize.
kardeş sistemde bir sorun yok sata diskler bilgisayar çalışıyorken sisteme takılıp sökülebilme özelliğine sahipler (üzerinde işletim sistemi yoksa tabii) bu yüzdende windowsa sata sürücülerini yüklediğinizde çıkarılabilir disk olarak görünürler, sata sürücülerini (ide sw diye geçiyor olmalı) çıkartırsanız o işaret kalkar ama sata diskiniz ide performansı ile çalışır
quote:
BİOS u Flash ladım bile banamısın demedi. Hala saatin yanında bana sırıtıyor "Donanımı Güvenle Kaldır" diye. Noolcak ????? Galiba daha fazla vakit kaybetmeden, Hızlı Sisteme yollamalı!!! olacak gibi diil kafayı yedirtti bana ya helaaal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: arkitrom
kardeş sistemde bir sorun yok sata diskler bilgisayar çalışıyorken sisteme takılıp sökülebilme özelliğine sahipler (üzerinde işletim sistemi yoksa tabii) bu yüzdende windowsa sata sürücülerini yüklediğinizde çıkarılabilir disk olarak görünürler, sata sürücülerini (ide sw diye geçiyor olmalı) çıkartırsanız o işaret kalkar ama sata diskiniz ide performansı ile çalışır
quote:
Yappmaaa yaaaw... Yani problem olmaz diyorsun. Ama şimdiye kadar böle bişi yapmadı 1-2 aydır peydah oldu bu makinaya. Partitionmagic ile 3 e böldüydüm, ondan sonra oldu galiba yanlış hatırlamıyorsam. Yani problem yok diyosan hiç dağıtmiim makinayı
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Evet kardeş bu sefer oldu dün akşam link bir türlü açmadı. Bi de T.C genelinde bi arıza vardı bildiğim kadarıyla ondandı heral. Şinci indiriyorum programı, saol
arkişim.. anakart'ın marka modeli ne ise sitesine gir oradan tüm driver'ları aç bak Chipset ve Inf driver'ı ile beraber yeni driver 'ları yüklemen gerekir Cd 'deki ler eski driver'lar.
O driver'ın ne oldugunuda söyliyim sana : Sata Controller Driver'ı hadi bakalım yaşadınız yine
ve onu Bios'^dan kapatabiliyosun biliyomusun
neyse bu kadar Kolay Gele SAYGI!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme