Şimdi Ara

Teknik servis, Garanti hakkında bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı Vatan bilgisayar aracılığı ile teknik servise yolladım. Sorunum bilgisayarın elektrik girişinde arıza olması ve panelde ölü piksel idi. Anakart değişimi olmuş fakat bilgisayarı teslim aldığımda farkedemedim. USB soketlerinde karartılar var. Çok bariz belli bir şekilde kullanılmış parça takılmış. DVD rom değişmiş nedense ve eskiden ses gelmeyen DVD rom dan artık ses geliyor. Klavyenin köşesinden tornavida sokulmuş küçük bir iz var. Kasa oturmamış. Kasanın alt tarafı değişmiş fakat bunu değişime yazmamışlar. Windows key ve bilgisayarın seri numarası tekrar yapıştırılmış bataryanın arkasındaki boşluğa fakat kasa ile olan bilgi küpürü yok yerinde. Yani değiştirildiğinden eminim alt panelin. Ayrıca şu SD kartın filan takıldığı yerdeki boş duran küçük plastik parça yok. Klavye oturmamış bir bölümünde kamburluk var. Kasa oturmamış bazı noktaları dışarıda.

Garantiden değişen parçalar 0 olmak zorunda mıdır?
    Ürün farklı zamanlarda kaç defa garantiye giderse değişim veya para iadesi hakkım oluyor?
    Ürünün aynısı ellerinde yok fakat üst modeli mevcut. Sorun şu ki aralarında 2 kat fiyat farkı var bu bilgisayarı isteme hakkım var mı?

Ne yapmalıyım arkadaşlar? Çıldırmak üzereyim lütfen ciddi ve açıklayıcı cevaplar verin.

Yarın önce servisi ardından vatanı arayacağım. Gelişmeleri buraya yazacağım.

Edit: konuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yere açmışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elephasLevi -- 28 Kasım 2014; 23:39:17 >

• Sonradan bilgi için reserve.
  • Garanti'den değişen parçalar sıfır olmak zorundadır. Bunun lamı mimi cimi yok, öncelikle onu bilin.

Eğer ürün garanti süresi içerisinde aynı sorundan farklı zamanlarda 3 kez servise giderse değişim hakkınız doğuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.