arkadaşlar ben donanım ve teknik servis konularında kurs almak istiyorum bu eğitimi veren bir eğitim kurumu veya herhangi bir yerde olabilir bunun için önereceğiniz bir yer varsa sevinirim bıktım teknik servise para harcamaktan kendi sorunumu kendim profesyonlece çözmek istiyorum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
teknik servise vereceğin para cebinde kalsın. problemlerini kendin çözmeye çalış. internette araştır, parçaları tek tek denemeyi öğren. yanlış bişey yaparsan da sonunda ölüm yok. alırsın yeni parçayı. sonuçta bilgisayarı yeniden alsan bile kursun fiyatını geçmez. bu noktadakii en önemli şey sendeki araştırma duygusu, bu işe kendini adaman olacak. sevmeden en iyi kursa da gitsen pek bişey bekleme zaten.
Dostum bunun için kursa gitmene gerek yok evde pc varsa sök tak bişeler yap elinin altında forumda var.O yüzden para harcama bence kurslara falan.Takıldığın yer olursa burada sorarsın yardımcı olunur.
quote:
Orijinalden alıntı: moravec
teknik servise vereceğin para cebinde kalsın. problemlerini kendin çözmeye çalış. internette araştır, parçaları tek tek denemeyi öğren. yanlış bişey yaparsan da sonunda ölüm yok. alırsın yeni parçayı. sonuçta bilgisayarı yeniden alsan bile kursun fiyatını geçmez. bu noktadakii en önemli şey sendeki araştırma duygusu, bu işe kendini adaman olacak. sevmeden en iyi kursa da gitsen pek bişey bekleme zaten.
teşekkürler cvapladığın için zaten hayatım araştırmakla geçiyor her türlü türlü forum sitelerinde internet bağlantıları donanım yazılım falan her türlü bilgiye tam anlamıyla odaklanıyorum mesela bu sitede bile neredeyse okumadığım sorun kalmadı herkes te yardımcı oluyor ii bişey ama ben başıma gelmeden tam anlayamayacağımı düşünüyorum tecrübe ile alakalı deneme yanılma diyelim bunun için çalışan bir pc yi bozmamında mantığı yok :( zaten bozmaktan başka bi iş bilmiyom :(
quote:
Orijinalden alıntı: halepci
teşekkürler cvapladığın için zaten hayatım araştırmakla geçiyor her türlü türlü forum sitelerinde internet bağlantıları donanım yazılım falan her türlü bilgiye tam anlamıyla odaklanıyorum mesela bu sitede bile neredeyse okumadığım sorun kalmadı herkes te yardımcı oluyor ii bişey ama ben başıma gelmeden tam anlayamayacağımı düşünüyorum tecrübe ile alakalı deneme yanılma diyelim bunun için çalışan bir pc yi bozmamında mantığı yok :( zaten bozmaktan başka bi iş bilmiyom :(
Alıntıları Göster
valla ben sizleri de merak ediyorum nasıl öğrendiniz bu kadar şeyi bu bilgiyi büyüyünce bende sizin gibi olcam şu an 24 ama daha da büyünce bi halt olmaz heralde :(
quote:
Alıntıları Göster
Bu işin zor bi yanı yok uğraştıkça tecrübe kazanırsın.Zamanla olur merak etme.Yani kursa falan gitmene gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Codest
Bu işin zor bi yanı yok uğraştıkça tecrübe kazanırsın.Zamanla olur merak etme.Yani kursa falan gitmene gerek yok.
Alıntıları Göster
peki ya bu formatı attıktan sonra ben türkçeleştirmeyi nasıl yapıcam herşeyi denedim costomizeden dili ve klavyeyi türkçe yapıyorum zaten ama hala WELCOME ile açılıyor başlat START ben bunları bir türlü türkçe yapamadım acaba elimdeki kurulum cd si ingilizce diye mi bööle oluyor bunun bi çözümü yokmudur
quote:
peki ya bu formatı attıktan sonra ben türkçeleştirmeyi nasıl yapıcam herşeyi denedim costomizeden dili ve klavyeyi türkçe yapıyorum zaten ama hala WELCOME ile açılıyor başlat START ben bunları bir türlü türkçe yapamadım acaba elimdeki kurulum cd si ingilizce diye mi bööle oluyor bunun bi çözümü yokmudur
Alıntıları Göster
Evet CD ingilizce olduğundan dolayı. Ancak Türkçeleştirme yamaları var sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: ramerturk
Evet CD ingilizce olduğundan dolayı. Ancak Türkçeleştirme yamaları var sanırım.
Alıntıları Göster
Türkçe kurmaktan başka sağlıklı bi çözüm yolu yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Codest
Türkçe kurmaktan başka sağlıklı bi çözüm yolu yok.
Alıntıları Göster
N lite diye bir program aracılığı ile türkçe kurulum cd si mi hazırlamalıyım yoksa bunun için yapabileceğim başka bir yöntem varmıdır sizin bildiğiniz bana yol göstereceğiniz ? bir yöntem
quote:
N lite diye bir program aracılığı ile türkçe kurulum cd si mi hazırlamalıyım yoksa bunun için yapabileceğim başka bir yöntem varmıdır sizin bildiğiniz bana yol göstereceğiniz ? bir yöntem
Alıntıları Göster
sonradan tükçe olmuyor bildiğim kadarıyla olsa bile yeni bir türkçe windows bulmaktan daha zor bir olay.
quote:
Alıntıları Göster
Türkçe bir CD bul bence, en sağlıklısı bu.
quote:
Türkçe bir CD bul bence, en sağlıklısı bu.
Alıntıları Göster
teşekkürler yardımlarınız için son bir soru daha soriyim :) bunu pc shoplardan veya bilgisayarı aldığım bayii den temin etmem mümkünmü şu anki işletim sistemimin aynısını kurabilirim değilmi windovs xp media center
quote:
teşekkürler yardımlarınız için son bir soru daha soriyim :) bunu pc shoplardan veya bilgisayarı aldığım bayii den temin etmem mümkünmü şu anki işletim sistemimin aynısını kurabilirim değilmi windovs xp media center
Alıntıları Göster
aldığın bilgisayarcı ile iletişime geç sana yardımcı olacaktır bu türkçe windows cdsi için
quote:
aldığın bilgisayarcı ile iletişime geç sana yardımcı olacaktır bu türkçe windows cdsi için
Alıntıları Göster
sağolun sağolun yarın ben tepesine bineyim bayii nin sizlerde ne iyi insanlarsınız yaw hemen cvp yazıyonuz
quote:
Alıntıları Göster
Media CENTER zaten İngilizce üzerine türkçeleştirme oluyormuş. Biz Microsoftla bu konuda daha önce görüşmüştük bu nedenle bazı yerlerde sorunlar oluyor.
Microsoft Türkiye ile temasa geçerseniz daha net bilgi alabilirsiniz.
quote:
Media CENTER zaten İngilizce üzerine türkçeleştirme oluyormuş. Biz Microsoftla bu konuda daha önce görüşmüştük bu nedenle bazı yerlerde sorunlar oluyor.
Alıntıları Göster
tamam şimdi türkiye temsilcisini arayıp bulurum fakat bunu format atmak içn götürdüğümde onlardaki kurulum cd si neden türkçe de bana yeni aldığım pc ile verilen ingilizce ki ne saçma iş
quote:
Daha önce de bilge adama baktım fakat hep sistem yazılım ve diğer multimedia kursları üzerine deers veriyorlar benim istediğim tam olarak TAMİR ETMEK SORUN ÇÖZMEK
Daha önce de bilge adama baktım fakat hep sistem yazılım ve diğer multimedia kursları üzerine deers veriyorlar benim istediğim tam olarak TAMİR ETMEK SORUN ÇÖZMEK
Alıntıları Göster
donanım işini öğrenmenin en iyi yolu:teorik değil pratikte öğrenmek.eğer bir bilgisayarcı tanıdığın varsa git yanında bedava çalış.inan öğrenmediğin hiç bişey kalmaz.donanım programcılık gibi değildir.işi kavradımı deneme yanılmayla halledersin artık bi bakmışsın bi gün "donanımdan hiç anlamazken şimdi para kazanıyorum bu işten" dersin