Bildirim
teknofem yardım
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İndiren indirdi paralı yapsalar ne yazar
İnternetin sınırsız değilse indirme bir kaç kişi indirin sonra birleştirin videoları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sarp sarper
teknofem videoları paralı yapıcakmış videolar şuan youtube da daha silmediler nasıl bilgisayarıma indiririm ve kotayı aşarmıyım yardım ?
Hiç sanmam şehir efsanesi bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Canlı ders olayı paralı olacak. Canlı ders için de 5 tane dergi basıldı.
Diğer eski videolar bedava zaten.
faceboktan femin sayfasına mesaj attım ve youtubedaki videoları silip kredili yapcaklarını söyledi mezunum dershaneye gitmediğim için iyi oluyordu indiren varmı yandiskte vs link atabilecek -
quote:
Orijinalden alıntı: sarp sarper
faceboktan femin sayfasına mesaj attım ve youtubedaki videoları silip kredili yapcaklarını söyledi mezunum dershaneye gitmediğim için iyi oluyordu indiren varmı yandiskte vs link atabilecek
Ss atar mısın
4kvideo downloader programı ile playlist olarak uğraşmadan tek tıkla indirebilirsiniz. programın full sürümü internette mevcut. -
peki adil kullanım kotasını aşarmıyım indirirsem -
ne kadar indireceğinize bağlı hocam. -
Bütün derslerin linkleri mevcut . İsteyene pmden atabilirim . Zamanında Empty Words. sağolsun linkleri göndermişti . Onun bana yardımcı olduğu gibi bende isteyen herkese linkleri gönderip yardımcı olmak isterim . -
quote:
Orijinalden alıntı: Sandıkçı07
Bütün derslerin linkleri mevcut . İsteyene pmden atabilirim . Zamanında Empty Words. sağolsun linkleri göndermişti . Onun bana yardımcı olduğu gibi bende isteyen herkese linkleri gönderip yardımcı olmak isterim .
alabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
banada gönderebilirmisin? -
-
Alabilir miyim kardeşim -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sandıkçı07
Bütün derslerin linkleri mevcut . İsteyene pmden atabilirim . Zamanında Empty Words. sağolsun linkleri göndermişti . Onun bana yardımcı olduğu gibi bende isteyen herkese linkleri gönderip yardımcı olmak isterim .
kardeşim mümkünse pm den ulaştırır mısın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X