Şimdi Ara

Teknofem yeniden açılır mı? web destekli ürünler ne olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün fark ettim kapandığını resmen sinir oldum Bir sürü kitap almıştım sırf çözümlü diye şimdi elimde patladi, bi ton sorum birikti, çözdüreceğim kimsede yok.Bilsem kapanacağını başka kitaplar alırdım.
    Böyle şey mi olur gençler nereyi aramak gerek tekrar açmaları için? En azından 1 yıl daha soru çözüm videoları açık dursun da bizde aldığımız kitaplari bitirelim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• efendikaptankiz E kullanıcısına yanıt
    açık şuanda

videolar engellenmiş şuan farkettim. eğer teknik bir hata yoksa açılacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calii -- 25 Temmuz 2016; 22:22:42 >
  • olum adamlarin universiteleri kapatilmis web sitenin derdinemi dusucekler

• calii C kullanıcısına yanıt
    Açık değil. Teknofem web destekli ürünlere girip videolarin açılmadığını görebilirsin ya da elinde karekodlu ürün varsa okut cevaplar çıkmıyor.

• tumer_116 T kullanıcısına yanıt
    Üniversitede akıl bulandırabilirler kapansın zaten ama soru çözüm videolarının kaldırılma nedeni yok en azından 1 yıl daha durmalı yeni alınan kitapların çözülmesi için

uzulme ordan calisan cok vardi. en azindan herkese yok

FEM'in facebook ve twitter sayfaları aktif videolar eklenir erişime açılır videolar

• tumer_116 T kullanıcısına yanıt
    Olan herkesin parasına oldu yalnız

1 yıl daha dursun. sonraki yıl gelen içinde bir yıl daha dursun. olmaz öyle şey. bence kökten kapatılmalı. kitaplarıda toplatılır zaten yakında. çözemediğini buraya at çözerler.
  • arjina kullanıcısına yanıt
    Umarım açılır bekliyorum ama birkaç gündür açılmıyormuş zaten 😒

Hayır bak, bu sene kitapları toplatır daha basım yapılmazsa seneye çözülecek kitapta olmaz ama bu sene kitaplar vardı ve alındı. Bir sürü insan kitap aldı sırf çözümlü diye şimdi çözümleri yok oldu. Bu sene çözüm videolarını başka bir siteye ekleyip bu mağduriyeti giderebilirler seneye zaten kitap olmayacak

• Kimseyi destekliyormuş gibi görünmek istemem ama fem şu anki sınav sistemine öğrencileri hazırlamayı iyi biliyordu. Teknofem yararlıydı bütün yıl çözemediğim sorulara teknofemden baktım çünkü hocalara soru sorma alışkanlığım yoktur benim hiç. Erkeklerde genelde olmuyor bu :D

Aslında söylemek istediğim umarım ygs lysye hazırlama işini onlar kadar iyi yapan başka bir oluşum meydana çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 25 Temmuz 2016; 22:37:56 >
    kitaplar basıldığında olaylar bu kadar ciddi değildi. şuan kimse kitap alanların mağduriyeti düşünmez. tavsiyem videoları kaydeden birileri vardı forumda onlara ulaşman.
  • Adamların hepsi mapushanede siteyle mi ugrascaklar lan :d

• Kesinlikle zaten bu yüzden sadece o yayının çözümlü kitaplarına abanmıştım :D açılsa bari elimdeki kitapları bitiririm çözdürecek kimse yok ve öyle az değil biriken sorularım internette çözdürmem zor yani

Düşünmeleri lazım ama.

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Siteyi kapatanlar uğraşsın

• Türkiye burası kardeşim senin mağduriyetini umursayan bir merci yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.