Şimdi Ara

Teknoloji fakültesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam ciddiyim yani şöyle asıl istediğim veteriner hekimlik ancak daha kötü gelirse sıralama Marmara malzeme mih teknoloji fakültesi mi yoksa atıyorum taşra da makine mühendisliği mühendislik fakültesi mi demek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marmara

• Faydalı konu ve faydalı mesajlar. 👍🏻👍🏻👍🏻

• Infinitum kullanıcısına yanıt

pratik zeka: 20klık bölüme 50kdan girebiliyorum o halde yazayım  

• O kadar takılmaya gerek yok tüm yetkilerin mühendislik fakültesiyle aynı hocalar da mühendislik fakültesi de olsa slayttan aynı dersi okuyacak teknoloji fakültesi olsa da hemen hemen aynı slaytı okuyacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ericksixhag E kullanıcısına yanıt

abi bende gazi teknolojide inşaat okumak istiyorum ama biraz araştırmaya kalktıgımda ağır bir ön yargı ya sahip oluyorum kendi fikrimce teknoloji uygulamalı oldugu ıcın ve 4.senen de staj oldugu için sankı ınsaat muhendıslıgı ıcın daha ıyıymıs gıbı gelıyor ama forumların çogunda kötü youmlar var önceden kötüydü biliyorum ımza yetkılerıde yoktu ama suan duzelttıler dıye öğrendim bir sıkıntı yok galiba benım kafamdakı soruları çözmemde yardımcı olurmusun ayrıca abi şimdi müh.f ak. den mezun olanda inşaat mühendisi

teknoloji fakultesınden de mezun olan ınsaat muhendısı değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertinho_61 -- 7 Aralık 2024; 11:44:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.