Şimdi Ara

Teknoloji geliştikçe ve yeni akımlar çıktıkça dünya gerçekçiliği ve yaşam kalitesinin azalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her geçen yıl yaşam zevki, kalitesi düşüyor. Artık hiçbirşey eskisi gibi değil çünkü. Bakın 60-70-80-90'lı yıllara ülkemizde yokluk olsa dahi bi ortam var cem karaca var nice kaliteli insanlar var, herkesin elinde gece gündüz baktığı telefonlar yok dostluk var insanlık var. Şimdiki zamanlara bakın yeni nesile bakın tek hedefi bir tablete sahip olmak ve minecraft oynamak isteyen bir nesil ve bunlar yetişkinliğe doğru ilerliyor. Artık her geçen gün bu dünya bana dahada dar gelmeye başlıyor benim gibi düşünenlere...
    Her geçen gün insanoğlu ve dünya dahada kalitesizleşiyor yaşanmaz artık bu dünyada yaşanmaz...

• Pek katılmadığım bir varsayım, Şengör de özellikle eski müzikleri dinlediğini, çünkü 20-21. YY'ın yöneticilerinin çoğunluğunun cahil olduğunu bunun da etki ettiğini söylüyor.
    Minecraft deyip geçme, yaratıcılığı geliştiriyor, zihni açık tutuyor, hatta bu yüzden Avrupa ülkelerindeki okullarda kullanılıyor.

İleride insanların çalışmasına pek gerek kalmayacak, her vatandaşa vatandaşlık maaşı verilecek, bunun denemesi İsveç'de yapıldı ama onaylanmadı henüz hazır olunmadığı için. İnsanın kendine vakit ayırması yaşam kalitesini artırır, Zellanda'da bir firma 2 günden 3 güne çıkarmış tatil günlerini ve verimlilik çok artmış.

Burada önemli olan konu, insanın bu vakitlerde neyle ilgilendiğidir, bunun boş olmasını istemiyorsak tıpkı İngiltere'deki gibi 3 yaşından itibaren eğitim verilmesidir devlet tarafından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 23 Nisan 2019; 21:9:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.