Şimdi Ara

Teknoloji Marketlerinde Çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda; Teknosa, Media Markt, Vatan Computer vb. Teknoloji Marketlerinde
    çalışan var mı? Veyahut çalışma şartları hakkında bilgisi olan?

-İş başvurularında ne gibi statü istiyorlar ?
    -Part-Time çalışmak istiyorum alımlar varmı ?
    -İşin kolay yönleri neler, zorlukları neler ?

Dershaneye başlayacagım haftada 5 gün haftasonlarıda part time alım varsa teknoloji marketlerine girmek istiyorum teknolojiye olan büyük ilgim ve bilgim beni tetikledi ayrıca öğrencinin her zaman paraya ihtiyacı oldugu bildiğim için çalışmak istiyorum :)

Arkadaşlar forumda aynı konular var demeyin 2008-2009 konuları yorumlarda bu krizde alım yok vs. yazıyor o yüzden konu açma gereği duydum.

• hocam şartlar nedir bilmiyorum ama teknosa part time çalışacak elemanlar arıyor bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

hocam şartlar nedir bilmiyorum ama teknosa part time çalışacak elemanlar arıyor bir bak istersen.

hocam yorumunuz için teşekkürler kariyer.net te göremedim part time ilanını nerden duydugunuzu sorabilirmiyim ?
  • sandığın gibi zevkli bir iş değil bütün gün ayakta dikiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CasiTaLL

quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

hocam şartlar nedir bilmiyorum ama teknosa part time çalışacak elemanlar arıyor bir bak istersen.

hocam yorumunuz için teşekkürler kariyer.net te göremedim part time ilanını nerden duydugunuzu sorabilirmiyim ?

pm attım hocam size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

sandığın gibi zevkli bir iş değil bütün gün ayakta dikiliyorsun

hocam cevabınız için teşekkürler yanlız zevkli bir iş olmadıgını bende biliyorum sevdigim bildigim bir iş yapmak istedigim için istiyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.