Cep telefonum emekli olmak istiyor ve ben ne alacağımı bilmiyorum. Şimdiye kadar telefonlarımın sadece konuşma ve msj özelliğini kullandığım için öyle karmaşık binlerce özelliği olan bi şey istemiyorum. Sonra aman kaybolmasın diye strese de girmek istemiyorum ya. Asıl beklentim şarjının çok gitmesi bir de nokia ya da samsung olursa daha iyi olur kullanma alışkanılğım açısından ne dersiniz çok fazla alternatifim yok galiba her gün bıktım internette telefon bakmaktan. Sizler ne önerirsiniz?
philps önerebilirim çünki 12 bekleme süresi olan bir cihaz yani gayet güzel
Nokia 1110
quote:
Orjinalden alıntı: mujim_007 Nokia 1110
+1 Bunu değil ama bir alt modeli 1101 kullanıyorum. Özellikleri sanırım birbirine yakındır. Bir senedir kullanıyorum çok çok memnunum. Düşmediği yer çarpmadığı duvar kalmadı ama hiçbir sorun oluşmadı.(Bahar şenliğinde top bile oynadık kendisiyle) Bekleme süresi bir haftayı buluyor, genellikle ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum. Mesaj yazmak çok kolay. Konuşma sesi net, yüksek. Tasarımı şık ve küçük. Yani aradığınız telefonu NOKIA yapmış. Siz de gidin alın.
1112
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme