Şimdi Ara

Teknoloji takıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar merhaba sınaca hazırlanıyorum bu sene tekrar fakat elimde telefona çok dalabiliyorum. Twitter , youtube , dh forum vb. Bu olay pc başında da oluyor , oyun oynarkende fakat bırakmakta istemiyorum mesela telefonumu yani git 3310 al demeyin lütfen. Bu takıntılarımı nasıl kısıtlayabilirim ? Önerilere çok ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de böyle bir takıntı vardı..bunu halletmek için twitter face hesaplarımı dondurup biraz uzaklaştım..alıştım girmemeye..şu an twitter hesabım açık ama eskisi gibi girmiyorum..
    Kısacası kendini uzak tutmaya çalış..
    Geçen hafta kendimi dh forumdann 7 gün uzaklaştırdım çok iyi oldu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 dk periyotlarla çalışmaya dene örneğin o gün kendine hedef belirle şunu şunu yapıcam yaptıktan sonra bakabilirim diye.
  • Aslında doğrusu twitterı facebooku kestim ikiside açık fakat çok bakmıyorum. Donduramıyorumda çünkü spotfiy facebook ile bağlantılı mesela facebook donunca o açılıyor. Twitterda da 3 aydı galiba donmuş olarak kalıyorsa kapanıyorsu profil bnde kapanmasını istemiyorum. Şu aralar özellikle galatasaray transfer haberlerini okuyacam diye çok vakit kaybediyorum. Birde bahanem müzik dinleme bahanesiyle spotify a girip ordan ona ordan ona... Müziksiz çalışmam lazım faakkat oda ayrı alışkanlık halini aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Bende de böyle bir takıntı vardı..bunu halletmek için twitter face hesaplarımı dondurup biraz uzaklaştım..alıştım girmemeye..şu an twitter hesabım açık ama eskisi gibi girmiyorum..
    Kısacası kendini uzak tutmaya çalış..
    Geçen hafta kendimi dh forumdann 7 gün uzaklaştırdım çok iyi oldu :D

Bu donanım haber forumu acayip alışkanlık yapıyor cidden ya. Sanırım çare telefonu değiştirmek veya internet paketim olmadığı için wifi şifresini silmek :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.