Şimdi Ara

teknoloji ve elektronik özürlüsüne yardım etmek isteyen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teknoloji ve elektronik özürlüsü olarak bir kaç sorum olacaktı.

-Elimdeki mp3 player ve kulaklık döküldü yenilerini almak istiyorum ve philips- sony tek bildiğim markalar. Buraya baktım ohooo bi sürü marka model filan var hangisine bakacağımı şaşırdım. 1-2 gb olması yeterli ama benim için asıl önemlisi radyosu ne önerirsiniz?

-Birde kulaklık lazım tabii bunda ise dışarı ses vermemesi benim için en önemlisi günde 3 saati otobüste geçen biri olarak yanımdakileri taciz etmek istemiyorum çünkü başta ben kendim sinir oluyorum böyle yapanlara. Bir tane kulakiçi almıştım geçenlerde hemen kullanmaya başladımsonra çıkarıp çantama koydum eve gelince daha ilk gün şu kulağa giren aparatları var ya onların ikisi de düşüp kaybolmuş öbür iki çifti de büyük gelmişti kulağımın içini acıttı. Bu kadar gevezelik ettim ama ne alacağımı bimiyorum yardım ederseniz sevinirim

• Öncelikle bir fiyat verseydin daha makul çözümler olabilirdi.
    Ben kendi adıma Cowon U3 ve cx300 ikilisini(ep630 bu aralar bulunmuyor) öneririm.

Daha uygun bir çözüm için player'i sandisk c serisi ile değiştirebilirsin.

Fiyat sorun değil ve U3'ü bulamazsan Trekstor Organix'i Nt bayilerinden bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 7 Ağustos 2007; 16:08:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.