Şimdi Ara

Teknolojik derin dalış: Intel Sandy Bridge mimarisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İsrail de geliştrilmiş ibranice isimli işlemciler. "Yahudiyim" demenin daha iyi bir yolu yoktur heralde. Umarım siyonizme asgari ölçülerde destek veriyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

intelin yaptığı GPU dan ne olur .İşlemcinin içine boşa sokmuşlar.

Kullandığınız güncel işlemciyi satipta alınacak bir işlemci maalesef değil.

Anandtech testlerine bakın, her oyunda her türlü i7leri ve 6 çekirdekli işlemcileri geçmiş. Şu anda en iyi oyuncu işlemcisi olarak gösteriliyor. Oyuncu kesim adına konuşmak gerekirse, 2 nesil geriden gelenler için (Core 2 Quad dahil) çok iyi bir upgrade olarak gözüküyor. i7 kullananlar pas geçebilir sanki mi ne???

Link:http://www.anandtech.com/show/4083/the-sandy-bridge-review-intel-core-i7-2600k-i5-2500k-core-i3-2100-tested/20

Lga 1156 sı olanlar bence Z68 chipset çıkana kadar beklemeliler.
    Yanlış anlamadıysam Z68 ile birlikte Quick sync i harici ekran kartı ile birlikte kullanabileceğiz.
    SSD önbellek ve "değişik" overclok gibi özellikler Z68 ile birlikte gerçek SB platformunu oluşturuyor.

• Bir sitede i875 ile 2600 ün( ikiside 3.2 ghz) testleri var. Fark Totalde %5-10 gibi. Asıl fark programcıların yeni nesil komutları kullandığında ortaya çıkacaktır. Tabi birde düşen nm nin getirdiği OC avantajı var.
  • Çok uzun yav çok derin olmuş.
    Neyse bi ara hepsini okurum...
  • ben bunu okuyana kadar ıvy bridge çıkmış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: homebird

İsrail de geliştrilmiş ibranice isimli işlemciler. "Yahudiyim" demenin daha iyi bir yolu yoktur heralde. Umarım siyonizme asgari ölçülerde destek veriyordur.

Sandy Brigde in seneler önce duyrulduğu ismi Gesher Değilmiydi yahu ben mi yanlış hatırlıyorum tabi sonrasında gelişen 2009 filistinin bombalanması dünyada bi çok kesimi ayaklandırdığı için Pat amca artık hiç bi işlemcimizde ibranice isimler kullanmayacağız demişti Gesher Köprü demekti işlemci Köprü olarak kaldı.

Peki AMD İstanbul isimli Opteron geliştirdi Hangimiz alıp kullandık.

ama arkadaşım israilli olsalar bile haklarını yememek gerek modern sömürgecilik anlayışları her eve girmekte devamını bekliyoruz İsrail Şirketinden...
  • Tamamını okudum. Başarılı bir yazı olmuş. Makalede chipset ailesindeki farklara yeterince deginilmemis. O kısmı ayrıca anlatırsanız iyi olur. Kim hangi chipseti kullanmalı diye.
  • tik tok tik tok gidiyor intel 10 nm ye doğru
  • Ufak tefek cümle düşüklüklerini saymazsak intel'in son 15 yılını anlatan uzun ve kapsamlı güzel bir çeviri olmuş.
  • merhaba, işlemci yapılışıyla ilgili bir konu vardı işlemcinin nasıl yapıldığını anlattığınız. o konuyu bulamadım konuyu bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.