Şimdi Ara

teknosa 27-28 eylül turuncu indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teknosa = Vatan,yeter,ayıp artık arkadaş...Saçma sapan bir fiyat koyup üzerine çarpı atıp ucuzmuş gibi yap,Millete gazla...Şunu hafta sonu indirimi filan de adam gibi adı belli olsun...Sevmiyorum ama Carrefour filan yapıyor...İndirim olduğu da belli oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynenmilel

Teknosa = Vatan,yeter,ayıp artık arkadaş...Saçma sapan bir fiyat koyup üzerine çarpı atıp ucuzmuş gibi yap,Millete gazla...Şunu hafta sonu indirimi filan de adam gibi adı belli olsun...Sevmiyorum ama Carrefour filan yapıyor...İndirim olduğu da belli oluyor...

Onlar böyle yapmaya devam edecek. Millet yememeyi öğrensin.
  • quote:

Teknosa = Vatan,yeter,ayıp artık arkadaş...Saçma sapan bir fiyat koyup üzerine çarpı atıp ucuzmuş gibi yap,Millete gazla...Şunu hafta sonu indirimi filan de adam gibi adı belli olsun...Sevmiyorum ama Carrefour filan yapıyor...İndirim olduğu da belli oluyor...

+1 Özellikle vatan güya her hafta sonu indirim yapıyor.Artık buna bir son vermeliler.Adam gibi indirim yapsınlar 3 ayda bir olsun.ama bunlar iyice cıvkını çıkardı bu işin.
  • quote:

Katılıyorum.
  • Nikon Coolpix 310 Fotoğraf makinasını hediye çeki kullanarak 195TL ye aldım.
  • quote:

aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yt26

teknosa turuncu, vatan %25 devamlı ındırımdeler! güya!
    1sene oncekı gıbı değil millet beklerdı ındırımı alır gecerdı sımdı bu dolandırıcılıga gırıyor.
    artık devir hb gg devri kredi kartlarıyla anlasmalarında puan verıyorlar.
    varmı ıtırazı olan?

+2222222
  • Gözlerim Mavi Bilgisayar'ı arar oldu. Ne günlerdi beee...
  • bu firmalar bu sahtekarlığı 15 günde bir tekrarlıyorlar tamam bunu anladık ama benim asıul kızdığım ise bunlar teknoloji firmaları, rami'de kuru gıdacı ya da mercan yokuşunda ıvır zıvırcı değil, yani bunların müşterisi 60 yaşında köşede bakkalı olan amcalar değil, ya da evde gün yapan, oya dantel işleyen teyzeler değil, teknolji meraklıkları, bilgisayar manyakları, teknolojiyi ve piyasayı sürekli takip eden insanlar, bunlar hala nasıl alışveriş yapıyorlar buralardan merak ediyorum...kimse yapmıyor ki demeyin, yapan olmasa devam etmez bu sahtekarlık...ben bütün insertleri tek tek incelerim, sonra da beğendiklerimin karşılaştırmalarını yaparım ve eğer işime geliyorsa alırım yoksa dükkanların önünden bile geçmem, öyle direk araştırmadan gidip alayım devri biteli asır oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Orijinalden alıntı: yt26

teknosa turuncu, vatan %25 devamlı ındırımdeler! güya!
    1sene oncekı gıbı değil millet beklerdı ındırımı alır gecerdı sımdı bu dolandırıcılıga gırıyor.
    artık devir hb gg devri kredi kartlarıyla anlasmalarında puan verıyorlar.
    varmı ıtırazı olan?

+111111111

+1
  • http://www.teknosa.com/kategori/beyaz_esya/camasir_makinesi/1049/119989286/samsung_wf8802lsv_camasir_makinesi__samsung_vcc4580v32_xtr_ultra_elektrikli_supurge
    Arkadaşlar bu ürünler hakkında ne derssiniz? İkisine birden ihtiyacı olanlar için uyguna geliyor galiba.
  • yakın zamanda vın sattılarmı acaba 19 lira olandan
  • Geçen pazar yani 30 Eylülde Vatan Bilgisayarın İzmir Gaziemir şubesine gittim bi fiyat bakim dedim i5 3570k sordum hepsiburada fiyatı vede baska yerlerdeki fiyatı 580-610 TL arasındaydı adam peşine 430 TL dedi kdv indirimi falan varmış almıyoruz kdv falan dedi anakartlardada aynı şekildeydi. Bu hafta sonuda bu şekilde olur mu fikri olan bilen var mı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.