Şimdi Ara

TEKNOSA 500/50 HEDİYE ÇEKİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
10
Favori
4.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çek kodunun başına 00 koyarak deneyin bu şekilde kullananlar vardı. bi konuda da o çeklerin internet sitesinde kullanıma kapatıldığı sadece mağaza da kullanılabildiği yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyaspor -- 15 Temmuz 2015; 12:58:58 >
  • KAMPANYA KAPSAMINDAKİ ÜRÜNLER'de beş kalem ürün var, bu elli liralık indirim bu ürünlerle sınırlı sanırım.
  • Haber veren arkadaş çok teşekkür ederim. Hiçbir yerden alamadım en son bkm ile alışveriş yaptım. Bkm ile yapılan alışverişler de dahil maximumda
  • @Konyaspor hocam denedim 00 ile yazarak ama kabul etmedi, dediğin gibi sadece mağazalarda geçiyor olabilir mi bilmiyorum daha önceden kod çalışıyor mu diye deneme amaçlı sisteme girmiştim 50 tl düşüyordu.

Şu 400 tl ye digiturk aldım diyen arkadaş bilgi verse de bide alsak
  • BKM ekspress üzrinden maksimum kart seçince cep telefonu bile olsa 9 taksit yapıyor bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

mobilden hallettim digiturk 400tlye geldi

hocam farklı bir kampanyamı var digitürk nasıl 400 e geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

50 tl indirm çeki + 50 tl Nuvo iade
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

50 tl indirm çeki + 50 tl Nuvo iade

link alabilirmiyim hocam.
  • Merhaba tv alıcam bugün teknosa mağadan bu indirimleri kullanarak maximum kartla alabilirmiyim acill teşkeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de teknolojik ürünlerin satıldığı en büyük firmanın internet sitesi, ödeme ekranında sürekli hata veriyor ve kimse bunu düzeltmiyor.
  • Belki 10 defadir mailimi yazip mesajla sifre istedim. Gelmedi. MH ne mesaj yazdim. Once ilgileniyoruz diye 1 gun sonra da sikayet konusu kapatildi diye mesaj geldi. Anlayacaginiz internet alisverisi cok ucuz degilse teknosadan yapilmaz. Ilgi alaka sifir...

• ligtv modagram ve maximum la 400 e geldi. şifreyi paylaşan arkadaşa teşekkürler..

yalnız siteden ödemeyi yapamadım. cep telefonu uygulaması ile aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariesnet -- 16 Temmuz 2015; 16:39:19 >
  • telefondan kampanyaya katılmak için mesaj attık ama onay mesajı gelmedi, acaba onay mesajı gelmiyor mu?
  • o da birşey mi, birde siparişinizde bir aksaklık olsun, o zaman görün siz, 1 aydır bir cihazı gönderemediler, kargoda kayboldu dediler, geri iade olmuş tekrar gönderimi için ilgili birime ilettik dediler ama hala ses soluk yok 2-3 gündürde öyle unutuldu gidiyor cevap için dönmüyorlarda artık, daha öncede iade gönderdiğim bir cihaza para iadesini 2 ay unutmadan herseferinde hatırlatarak zor aldım, eğer ki işleriniz yoğunsa unutursanız teknosada kalır paranız,
  • cihaz arife günü geldi 1 günde elimize ulaştı baya iyi bir alışverişti.50tl indirim kodu ile 50tlde maximum puan verdi digiturk 400tlye geldi.
  • quote:

cihaz arife günü geldi 1 günde elimize ulaştı baya iyi bir alışverişti.50tl indirim kodu ile 50tlde maximum puan verdi digiturk 400tlye geldi.

Maximum 50 puan icin 500 liraya sepeti tamamlamak zorundayiz, degil miydi?
    Ben de bu sekilde alisveris yaptim, ancak sepeti 500'e tamamladim. 550 liralik alisveris yaptik. 500 lira odedik arti 50 maximum puan kazandık.

• Digiturk hangi paket bu link varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: akyuzmk

quote:

cihaz arife günü geldi 1 günde elimize ulaştı baya iyi bir alışverişti.50tl indirim kodu ile 50tlde maximum puan verdi digiturk 400tlye geldi.

Maximum 50 puan icin 500 liraya sepeti tamamlamak zorundayiz, degil miydi?
    Ben de bu sekilde alisveris yaptim, ancak sepeti 500'e tamamladim. 550 liralik alisveris yaptik. 500 lira odedik arti 50 maximum puan kazandık.

aynen
  • Maximum kampanyası teknosada varmı.?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.