Şimdi Ara

Teknosa.Com Led Televizyonlarda %15 Hediye Çeki (Alt Limitsiz) + Bonus 750/75 Puan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
7
Favori
5.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunden beri odemeyi yapamadim. Site surekli hata veriyor. Böyle bir aksilik olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür teknosada kombo için fırsat kolluyorum. Günün ürünü olarak LG 55uf7787 2615 tl gibi çok iyi bir fiyata geliyor:
    TV nin fiyatı 3379 tl
    Kombo 507+150+75+33= 765 tl
    3379-765 = 2615 tl
    TV de sadece 3D yok, alıp almama konusunda kararsızım, bu fiyat seviyelerinde benim aklımdaki model 49uf8507 idi.

• Sonunda 55"philips'i alabildim. 1960 liraya geldi. Cok sukur.

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Sonunda 55"philips'i alabildim. 1960 liraya geldi. Cok sukur.

Hangisini aldiniz acaba

• İnternet sitesinden alisveris yapamayanlar mobil yada tablet app den denesinler , bende dun internetten alamadim tabletten kolayca satin aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

quote:

Hangisini aldiniz acaba

55puk4900
    Yani kendiliğinden trt 4k yi acan model.

• Aldığım Lg 32LF580N-ZA model led ekran diye geçiyormuş. Yüzdelik çek tanımlama olmayacağı için iade ettim. Tüm marketlerde TV reyonunda duran ürün TV değilmiş.
    Başka bir ürün alacağım ama mağazadan teslim seçeneğini seçtiğim zaman neden 25 lira indirim düşmüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 26 Aralık 2015; 13:20:17 >
  • bu kampanya devam edıyor mu
  • quote:

quote:

quote:

Hangisini aldiniz acaba

55puk4900
    Yani kendiliğinden trt 4k yi acan model.

Bende siparis verdim teslim alabildiniz mi acaba ?

• XnoX kullanıcısına yanıt
    Teknosa mağazalarında Samsung 55ju7500 curved 4k olan tv için bir ara turuncu indirimiyle 4850 ₺ civarına düşmüş diyorlardı. O fiyattan verebiliriz demişlerdi Antalya mağazasında. Sizde bir sorup öğrenin derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: №7

Teknosa mağazalarında Samsung 55ju7500 curved 4k olan tv için bir ara turuncu indirimiyle 4850 ₺ civarına düşmüş diyorlardı. O fiyattan verebiliriz demişlerdi Antalya mağazasında. Sizde bir sorup öğrenin derim ben.

Suan almaya kalksak yine 4550 filan gelmis oluyor cek ile. Ben 55puk4900 aldim babamada vestel 55ua9300 aldim

• Magza teslimde cek hesaba geciyomu ayni sekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: bektas34

Magza teslimde cek hesaba geciyomu ayni sekilde

Evet hocam ben teslim aldım dün televizyonumu

• http://www.teknosa.com/kategori/ses-ve-goruntu/led-tv/1053?q=[fiyat-araligi:1000-tl-alti,][ekran-boyutu:3281-cm,][tipi:full-hd,]
    arkadaş buradaki 3 televizyondan hangisini önerirsiniz
    http://www.teknosa.com/urunler/110015115/toshiba-32l2333dg-fhd-led-lcd-tv
    http://www.teknosa.com/urunler/110015578/vestel-32ha7100-32-hd-ready-smart-dvb-tcs2-led-lcd
    http://www.teknosa.com/urunler/110015500/philips-32pfk410012-dvb-s-fhd-led-tv
    vestel başlık da hd ready diyor ama özellikler de full hd diyor çelişkide kaldım

Teknosa.Com Led Televizyonlarda %15 Hediye Çeki (Alt Limitsiz) + Bonus 750/75 Puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loyalmale -- 27 Aralık 2015; 18:45:09 >

• DOSTLAR sonunda TV Siparisinı verdim sitede ve magazada 1899 tl olan vetsel 40 ua 9300 u aldım ç magazadan teslımı secince direk 1824 e dustu

274 tl cek hemen esaba tanımlandı. bonus ta 75 verırse avantajıxte 17 tl verırse 1458 tl ye gelecek . bakalım insallah tv hakkını verir magazaya urunu ıncelemeye gıttık

fakat magazada tv ye hıc bır goruntu vermemıslerdı ınatla phılıps 43 puk 4900 u onerdıler goruntusu cok ıyıydı ama sports 4k kanalı acıktı. bakalım umarım vestelde goruntu ıyıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

quote:

Orijinalden alıntı: bektas34

Magza teslimde cek hesaba geciyomu ayni sekilde

Evet hocam ben teslim aldım dün televizyonumu

evet bende magaza teslim sectim yenibosna starcity olarak zaten siparis gecince hemen tanımlandı hesaba.
  • Beyler Magazada hemen teslim diye 2 tv aldm ama herhangi mesaj gelmedi magazaya gitsem direk verirler mi ? Siparis kismindq baktigimda paketlendi diyor

• quote:

Beyler Magazada hemen teslim diye 2 tv aldm ama herhangi mesaj gelmedi magazaya gitsem direk verirler mi ? Siparis kismindq baktigimda paketlendi diyor

Selam
    Hemen teslim secenegi ile aldiysaniz gidip alabilirsiniz. Cumartesi sabah siparis vermistim, dun gidemedim. Bu sabah gittim sorunsuz aldim.
    Bu arada yanimda goturdugum tum 4k videoları ve bluraylari sorunsuz acti. Trt 4k zaten showroomda acikti.
    Ayni tvnin smartlisi ve 3d lisi 4999 tlydi.
    Bence ikisi de gereksiz. 55" tv 1965 liraya geldi. Allahim utandırmasın. Bu hafta ici kurulum icin servis cagiricam, umarim sikinti çıkmaz.

• quote:

quote:

Beyler Magazada hemen teslim diye 2 tv aldm ama herhangi mesaj gelmedi magazaya gitsem direk verirler mi ? Siparis kismindq baktigimda paketlendi diyor

Selam
    Hemen teslim secenegi ile aldiysaniz gidip alabilirsiniz. Cumartesi sabah siparis vermistim, dun gidemedim. Bu sabah gittim sorunsuz aldim.
    Bu arada yanimda goturdugum tum 4k videoları ve bluraylari sorunsuz acti. Trt 4k zaten showroomda acikti.
    Bence ikisi de gereksiz. 55" tv 1965 liraya geldi. Allahim utandırmasın. Bu hafta ici kurulum icin servis cagiricam, umarim sikinti çıkmaz.

Valla Hayirlisi Olsun. Teknosayi Ariyorum Bekleyin Diyorlar Cozemedim Gitti.

• quote:

quote:

quote:

Selam

Valla Hayirlisi Olsun. Teknosayi Ariyorum Bekleyin Diyorlar Cozemedim Gitti.

Magazadan teslimle alıp 100 lira indirim yapildiysa beklemeye gerek yok. Cunku indirimler hemen teslim de yapiliyor.
    Kimseyi aramadan gidip bence direk tvleri alin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.