Şimdi Ara

TEKNOSA da 600 tl alışverişe 60 tl chip para kampanyası - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
2.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trouble1

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

kazanılan chippara teknosa.com da kullanılabiliyormu arkadaşlar.

kullanılıyor ama tarayıcı seçiyor site

sadece burdan kazınılanı goruyor ve onu kullnıma sunuyor..diğer chipparaları gormuyor sistem n11 veya gg gibi

hocam hangi tarayıcı ile kullanmam gerek denedim olmadı

mozilla firefox

dönemiçine düşmüş benim işlem

Akbank teknosa pos sistemine attı suçu

61,09 chip paradan 1,09 çekmiş

sözleşme detaylarına aykırılık var..kafalarına göre çekim..adilere bak

• 18mio zarar acikladiklari icin puanlar sadece teknosada gecerli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar chip paralar kullanmak için teknosa.com'da kredi kartı bilgilerini girerken ad soyadı büyük harfle yazın görüyor, ne alaka demeyin teknosa saçmalaması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaptiye05

arkadaşlar chip paralar kullanmak için teknosa.com'da kredi kartı bilgilerini girerken ad soyadı büyük harfle yazın görüyor, ne alaka demeyin teknosa saçmalaması...

Az önce bende denedim, arkadaşın dediği gibi AD- SOYAD büyük harf ile yazılması gerekiyor.
  • Sanırım Teknosanın bile bundan haberi yok. Forumdan öğrenecekleri çok şey var
  • Puanı kullan deyıp almayın arkadaşlar kullan deseniz bile yine karttan cekiyor parayı puandan çekmiyor teknosa saçmalama konusunda cok iyi!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

Puanı kullan deyıp almayın arkadaşlar kullan deseniz bile yine karttan cekiyor parayı puandan çekmiyor teknosa saçmalama konusunda cok iyi!!!

bana hala donus yapmadı adiler.. bugun aradım yine.. kadın kaydı bile açmaktan aciz..puan yüklenmedi diye açmış kaydı

siz de gelişme var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

Puanı kullan deyıp almayın arkadaşlar kullan deseniz bile yine karttan cekiyor parayı puandan çekmiyor teknosa saçmalama konusunda cok iyi!!!

bana hala donus yapmadı adiler.. bugun aradım yine.. kadın kaydı bile açmaktan aciz..puan yüklenmedi diye açmış kaydı

siz de gelişme var mı

Yok hocam bende de aynı.
  • Müşteri Hizmetlerini arayıp online işlemler olarak siparişinizi verin ordan puanınızı görüp düşürüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3T

Müşteri Hizmetlerini arayıp online işlemler olarak siparişinizi verin ordan puanınızı görüp düşürüyorlar.

puan görünmesinde sorun yok ki

onlar da kullansa aynı durum olacaktır 1 gun sonra donem içinde buyuk ihtimalle

online posunda sorun var.. Akbank bile pos hizmetlerini arasın diyorlar..hala çözemediler.. gittim mağazada kullandım..ekstra alışveriş yaptım mecburen
  • selamlar arkadaslar teknosa .comda chippara kulllanımı nasıl oluyor acaba.Puan sorgulama vs.diye bir yer gorunmuyor.
  • Ben de alisveris yaptim ama 4566'ya mesaj gondermeyi unuttum. Siparisi iptal de edemedim cunku ben aldiktan sonra urun stok disi oldu. Tekrar alamazdim. Ben de SMS'i gecikmeli de olsa yolladim ve Akbank Direkt'te kayit olusturdum. Umarim chip parayi yuklerler. Magazadan da olsa kullaniriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Ben de alisveris yaptim ama 4566'ya mesaj gondermeyi unuttum. Siparisi iptal de edemedim cunku ben aldiktan sonra urun stok disi oldu. Tekrar alamazdim. Ben de SMS'i gecikmeli de olsa yolladim ve Akbank Direkt'te kayit olusturdum. Umarim chip parayi yuklerler. Magazadan da olsa kullaniriz.

chıpmpara anında yuklenıyor hocam şimdi internet şubeden chip para kısmında teknosa diye gorunuyor.
  • byaahmet kullanıcısına yanıt
    bende gorunmuyor çip para ama aradım teldençip paranız yuklenmıs kullanabılırsınız vs dedı anında yuklenmedı ertesı gun yuklendı musterı hızmetlerının yalancısıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

bende gorunmuyor çip para ama aradım teldençip paranız yuklenmıs kullanabılırsınız vs dedı anında yuklenmedı ertesı gun yuklendı musterı hızmetlerının yalancısıyım

yok hocamalışveriş bitiminde (genelde axess mesaj gonderirdi ama teknosaya özel diye mesaj gelmedi)
    hemen yuklendi.yalnız axess chıp para mobil değil, pc den internet bankancılığından chip para kısmına tıkladığınızda teknosa olarak yuklu gorunuyor...
  • Sonunda Teknosa internet sitesi üzerinden chip para kullanmayı başardım. Kart bilgilerini yazdıktan sonra görünen chip para bilgisi doğru değil. Akbank internet şubede chip para ayrıntısında görünen "Teknosa Chip Para" bilgisi doğru miktar.

Teknosa internet sitesinde, kart bilgilerini girdikten sonra kullanılacak chip para miktarına, Akbank internet şubede görünen teknosa chip para miktarını yazarsanız puanı kullanıyor.

Puanı sanal kart üzerinden kullanmanızı ve sanal kart limitini kullanılacak puan tutarını çıkardıktan sonra kalan tutar olarak belirlemenizi tavsiye ederim. Böyle yaparsanız ya puan kullanılır ve ödeme tamamlanır ya da ödeme onaylanmaz. Sanal karta sipariş tutarı kadar limit atarsanız puan kullanılmadan ödemenin alınma riski var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 10 Mayıs 2016; 3:03:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

quote:

yok hocamalışveriş bitiminde (genelde axess mesaj gonderirdi ama teknosaya özel diye mesaj gelmedi)
    hemen yuklendi.yalnız axess chıp para mobil değil, pc den internet bankancılığından chip para kısmına tıkladığınızda teknosa olarak yuklu gorunuyor...

ben mobilden gırıyordum pekı bunu ınternetten nasıl kullanacagız bılgınız var mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

quote:

ben mobilden gırıyordum pekı bunu ınternetten nasıl kullanacagız bılgınız var mı

malesef hocam suan sadece teknosa mağazalarda galıba n11,gg vs sitelerde sorgulamada gorunmuyor sadece teknosa ozel oldugundan galiba şimdilik bildiklerim bunlar...

• TEKNOSA puan var neo kartta teknosa.com da kullanılmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekskiz

TEKNOSA puan var neo kartta teknosa.com da kullanılmıyor mu

HAYIR
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.