GSM Özelliği : Var Bluetooth : Var İşlemci Hızı (Mhz) : 312 Kızılötesi İletişim : Var Menşei : İthal Adaptör Dahil : Var Ağırlık (gr ) : 149 gr Artırılabilir Hafıza : Var Bağlantı Tipi : Bluetooth, USB, Kızılötesi Boyutlar (cm) : 12,1 x 7,8 x 1,5 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 480 x 320 Ekran Tipi : TFT Hesap Makinası : Var İşletim Sistemi : Palm OS® Garnet 5 4 Kutu içindekiler : USB kablo, AC adaptör MAC Senkronizasyonu : Var MODEL : TUNGSTEN TX 1047ML Mp3 : Var PC senkronizasyonu : Var Pil : lithium-ion polymer SAAT : Var Saklama Kapasitesi (Mb) : 128 SMS/MMS/EMS : SMS/MMS/EMS Takvim : Var WAP : Var
GSM Özelliği : Var Bluetooth : Var Dijital kamera : Yok İşlemci Hızı (Mhz) : Intel® 416MHz Xscale Menşei : İthal Ağırlık (gr ) : 193 Artırılabilir Hafıza : Var Bağlantı Tipi : Bluetooth, USB, Kızılötesi Boyutlar (cm) : 121 x 73 x 19 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 320 x 480 Ekran Tipi : Transflective TFT Garanti Süresi(Yıl) : 2 GPRS : Var Hesap Makinası : Var İşletim Sistemi : Palm OS® Garnet 5 4 Kızılötesi İletişim : Var MAC Senkronizasyonu : Var MODEL : LIFE DRIVE 1044 ML Mp3 : Var PC senkronizasyonu : Var Pil : Li-Ion Renkli Ekran : Var SAAT : Var Saklama Kapasitesi (Mb) : 4 GB Şebeke Frekansı (MHz) : Intel® 416MHz Xscale SMS/MMS/EMS : SMS/MMS/EMS Takvim : Var WAP : Var
FİYATINA SİZCE NASIL ARKADASLAR,İYİ Mİ?
bence fiyatına göre iyi cihazlar ama ben WM cihazları kullanmaktan yanayım program esnekliği ve bolluğu açısından.. ayrıca ulaşım ve düzeltimleri de bigisayardan daha kolay oluyor..
doğru ama palm os da çok daha stabil olduğu söylenen bir sistem
lafım meclisten dışarı ancak teknosa nın reklamlarını izleseniz dahi anlayacağınız kavram şudur hiç birşeyden anlamayan bir salak sanız gelin biz size birşeyleri fahiş fiyatla köseriz aynı makinanın yurt dışı satışlarına bakın bir fiyAT olarak
teknosa'da ucuz 3 5 ürün var, reklemlarda insanın gözüne sokuyorlar ve insan ister istemez herşeyin ucuz olduğunu düşünüyor.. bişey alacaksanız teknosada inceleyin elleyin, kurcalayın, sonra gidip kadıköyden alın:)
yorumlarınız ıcın sagolun arkadaslar,sanırım PALM TX 1044ML modelını tercıh edecegız.benq p50 modelını de dusunuyorduk ama o ısletım sıstemı turkce yapılamıyormus o yuzden eledım o modelı sağolun dostlar
quote:
Orjinalden alıntı: cengizselmanlar
PALM TX 1047ML (832/12 AY PFT.)
GSM Özelliği : Var Bluetooth : Var İşlemci Hızı (Mhz) : 312 Kızılötesi İletişim : Var Menşei : İthal Adaptör Dahil : Var Ağırlık (gr ) : 149 gr Artırılabilir Hafıza : Var Bağlantı Tipi : Bluetooth, USB, Kızılötesi Boyutlar (cm) : 12,1 x 7,8 x 1,5 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 480 x 320 Ekran Tipi : TFT Hesap Makinası : Var İşletim Sistemi : Palm OS® Garnet 5 4 Kutu içindekiler : USB kablo, AC adaptör MAC Senkronizasyonu : Var MODEL : TUNGSTEN TX 1047ML Mp3 : Var PC senkronizasyonu : Var Pil : lithium-ion polymer SAAT : Var Saklama Kapasitesi (Mb) : 128 SMS/MMS/EMS : SMS/MMS/EMS Takvim : Var WAP : Var
GSM Özelliği : Var Bluetooth : Var Dijital kamera : Yok İşlemci Hızı (Mhz) : Intel® 416MHz Xscale Menşei : İthal Ağırlık (gr ) : 193 Artırılabilir Hafıza : Var Bağlantı Tipi : Bluetooth, USB, Kızılötesi Boyutlar (cm) : 121 x 73 x 19 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 320 x 480 Ekran Tipi : Transflective TFT Garanti Süresi(Yıl) : 2 GPRS : Var Hesap Makinası : Var İşletim Sistemi : Palm OS® Garnet 5 4 Kızılötesi İletişim : Var MAC Senkronizasyonu : Var MODEL : LIFE DRIVE 1044 ML Mp3 : Var PC senkronizasyonu : Var Pil : Li-Ion Renkli Ekran : Var SAAT : Var Saklama Kapasitesi (Mb) : 4 GB Şebeke Frekansı (MHz) : Intel® 416MHz Xscale SMS/MMS/EMS : SMS/MMS/EMS Takvim : Var WAP : Var
FİYATINA SİZCE NASIL ARKADASLAR,İYİ Mİ?
Teknosa daha Palmın ne olduğunu biliyor mu acaba? Bu ürünlerde gsm özelliği yok normalde gsm özelliği var diye yazmış Bide fiyatları yok pahalı Bence bu bilgileri güncelleyip düzeltmesi lazım
aliekmel arkadaşım tebrik ediyorum seni.arkadaşlar 6 ay önce dvi lı monütör almaya karar vermiştim.internetten araştırmaktan bütün hepsinin özelliklerini ezberledim.teknosa dvi ürünlü olmayan ürünlere bile dvi özellikli diye yazmış.soruyorum dvi bağlantısı varmı diye adamlar evet diyor nereye takıyoruz diyorum bulamıyorlar.Böyle acemi bir kuruluş teknosa gerçekten.Bence büyümye çalışan böyle bir firma için bunlar çok üzücü şeyler.
teknosadan cacık bile alınmaz....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme