Şimdi Ara

Teknosa dalgamı geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tv araştırırken bu modeli buldum. % 56 indirimli 1299 tl görünüyordu. tam alma hesapları yapıyordum. sayfayı kapatmadım . 1 saat sonra tekrar baktığımda 1599 tl olmuş %40 indirimli olarak.

http://www.teknosa.com/urunler/110012641/samsung-42f5570-fhd-smart-led-lcd-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazar Angelov -- 30 Nisan 2014; 1:55:18 >

• isterse %100 indirim olsun teknosadan alışveriş yapma benden sana tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

isterse %100 indirim olsun teknosadan alışveriş yapma benden sana tavsiye

zaten yapmam hep kazık olur . öylesine bi bakim dedim indirimli bişi varmı diye. baktım piyasada 1500 tl. teknosada 1299. taksitle yarın almayı planlıyordum. 1 saat sonra 1599 olmuş nasıl olduysa. bu kadar şansızlık olur

• Teknosa.com yanlış ürün göndermesiyle nam salmıştır, aman dikkat!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site su anda bakimda diyor.Belkide butun aletlerin fiyatlari degisiyodur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok pahali ürünleri geçen ev telefonu aldim 180 tl internet te baktim 100 liraya bile var. Bu kadar faiş fiyat olmaz dahada birşey almam zaten

• Allahtan küçük çaplı kazık yedimde teknosanın nasıl bi yer olduğu ucuz yollu anladım

Kulaklık almaya tüm yerleri dolandıktan sonra bu şekilde ünlendiğini bilmediğim teknosayada bi bakim dedim girdim ürünleri inceledim üzerimde az para var diye 25 tl ye bi ürün beğendim sadece şekil ve özelliklerin bir kısmı sonra bir üründe 100 tl lik beğendim yaklaşık 1 ay sonra gidip onu alacaktım kasaya 25tllik ürünle gittim kasadaki elemana ben bunu beğendim ancak ses kalitesi hakkında bilgim yok deneyebilirmiyiz dedim tamam dedi ben açık olan bi yerde denicem sandım aldı elimdeki ürünü ve anında kutuyu parçaladı saniyeler içinde oldu bu olay durduramadım sonra neyse dedim denedim telefonuma tam olmadı sesler eko yaparak geldi ben denerken ürübü ödedim vatan tarzı bir yer sandım sorun çıksa bile aynı parada başka ürünle kasada değişim yapar diye sonra söyledim üründen ses bozuk diye kutuyu açtınız artık geri alamam dedi şarteller attı sen açtın diyorum siz istediniz diyor ben bağırırken müdür giyimli biri geldi ana avrat kaydım hepsine sonuç kulaklığı aldım bu olay olalı 1 yıldan fazla oluyor o zamandan beri teknosadan bişey almadım çevremdeki kimseyede aldırmam

Not: Noktalama işaretleri mobilde zor oluyor

• Teknosa her zaman için pahalı satar. Hiç bir zaman sürümden kazanmayı düşünmemiştir, onların stratejisi sürümden değil sürüden kazanmaktır.

• Bi mouse aldim x7 3 senesini dolduracak. Arada Mekkeyle Şamı karistiriyor ondada ben devreye giriyorum..

• pxcnsRy kullanıcısına yanıt
    Harbi o niye öyle oluyor benimde x7 sgh 750 mouse çok sık değil ama arada bir sağ yukarı köşeye veya sol yukarı köşeye gidiyor fps oynarken olması ayrı bi sorun

• Teknosa pişmanliktir

• Samsung da çalışıyorum ben o baktığınız 42f5570 1299liraya hiç düşmedi genelde bizle aynı fiyatlara satıyorlar ordan biliyorum:)

• Teknosa da dalga ne arasin. Dalga deniz de olur

• forumda teknosanın köle gibi çalıştırıp askeri maaş ödediğine dair konular vardı. Bu kadar kazık fiyatlara satış yap, çalışanlara az para ver olcak iş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zack Ryder

Teknosa da dalga ne arasin. Dalga deniz de olur

Bunun içinmi üye oldun kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih98

quote:

Yok kardeş asıl hesabim 4 günluk çizildi de bu da öyle takilmalik

• demekki herkes şikayetçi kazık yemedim diyen 1 kişi bile çıkmaz. bende zamaninda harici hdd de sağlam kazık yedim birdaha yüzüne bakmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Samsung da çalışıyorum ben o baktığınız 42f5570 1299liraya hiç düşmedi genelde bizle aynı fiyatlara satıyorlar ordan biliyorum:)

kardeş yalanmı söylüyorum. 1299 görünce diğer sitelerdeki fiyatlara baktım çünkü 2500 den 1299 a düşünce ilgimi çekti tv.. en ucuz teknosaydı bende şaşırdım. hadi rakamı yanlış hatırlıyorum %56 indirim gözümün önünde. sonra %40 oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Semih98

quote:

Yok kardeş asıl hesabim 4 günluk çizildi de bu da öyle takilmalik

Ahaha ne yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Samsung da çalışıyorum ben o baktığınız 42f5570 1299liraya hiç düşmedi genelde bizle aynı fiyatlara satıyorlar ordan biliyorum:)

Samsung'un kendi mağazası da kazık olduğu için sorun yok Tab 3 Lite fiyat araştırması yapıyordum. 369, 360 ₺ civarı satan yerler varken Samsung mağazasında 399 ₺ fiyatla satılıyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.